20.1. 17:00

Speciální degustace medovin - hostem výrobce medoviny Klát (NOVINKA)

Zveme Vás na degustační večer v našich nových prostorech, kde ochutnáte ty nejlepší tradičně vyráběné medoviny. Tentokrát představí osobně svoji medovinu manželé Kadičovi.

Ochutnávka
Medovinárna
Na Zderaze 14, Praha 2
sobota 20.ledna 2018 17:00
sobota 20.ledna 2018 19:00
15
490 Kč

Pozvánka

Během každé řízené ochutnávky se ve 2 hodinách dozvíte vše důležité a zajímavé o historii a výrobě medoviny, obohatíte se o jedinečný zážitek spojený s ochutnávkou 10 různých vzorků medovin. Naučíte se, jak poznat poctivou medovinu.

Tento degustační večer navíc osobně představí své medovinu Jan a Markéta Kadičovi z Jičína. Jejich medoviny pod názvem Klát jsou letošní první novinkou v naší Medovinárně a tak se můžete rovnou dozvědět všechny zajímavosti z výroby.

Všechny medoviny prezentované Muzeem medoviny jsou vyráběné tradičními postupy bez doslazování cukrem, dolihování. Surovinami pro výrobu jsou pouze voda, med a přírodní ingredience - koření, byliny, ovocné šťávy. Muzeum medoviny propaguje výrobce tradičních medovin, které jsou naším regionálním bohatstvím.

Ochutnávka medovin možná také i vám změní názor na medovinu a zařadíte ji častěji na seznam oblíbených nápojů i během léta.

Cena degustace: 490Kč za 10 vzorků. Součástí ceny je i občerstvení v podobě sýrových talířů a pečiva, 1 výtisk Degustační knížky 2018 a 10% sleva na následný nákup degustovaných medovin.

Na tuto degustaci je nutné se předem přihlásit! Kapacita je omezená.

Související

Zveřejněno: 2.ledna 2018 20:21

Fotografie

Doporučujeme

Na tuto akci doporučujeme rezervaci místa.

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...