3.11. 2016

Řízená degustace světově oceněných medovin

Zveme Vás na další ochutnávku medovin v našich nových prostorech a tentokrát zařadíme opravdu ty nejlepší vzorky.

Ochutnávka
Muzeum medoviny
Na Zderaze 14, Praha 2
čtvrtek 3.listopadu 2016 18:00
15
190 Kč

Pozvánka

Během pravidelné čtvrteční pro vás nachystáme úplně speciální ochutnávku českých a slovenských medovin, které byly oceněné v mezinárodních soutěžích. Vaše chuťové buňky se ocitnou na nejvyšším stupni blaženosti.
 
Zaměříme se zejména na mezinárodní soutěže MazerCup a včelařský veletrh Apimondia.
 
Ochutnáte ale i další vzorky medovin, které o žádné podobné ocenění dosud nesoutěžili a se šampióny se i tak mohou srovnávat.
 
Všechny prezentované medoviny jsou vyráběné tradičními postupy bez doslazování cukrem, dolihování. Surovinami pro výrobu jsou pouze voda, med a přírodní ingredience - koření, byliny, ovocné šťávy.
 
Muzeum medoviny propaguje výrobce tradičních medovin, které jsou naším regionálním bohatstvím.
 
Ochutnávka špičkových medovin možná také i vám změní názor na medovinu a zařadíte ji častěji na seznam oblíbených nápojů i během léta.
 
Medoviny podáváme při ochutnávce vždy vychlazené na 10-12°C, protože tak je vychutnáme nejlépe.

Degustace potrvá cca 1 hodinu - obsahuje průběžný výklad o historii a výrobě medovin a podrobné seznámení s vybranými výrobci a jejich vzorky.
 
Cena degustace je 190Kč za 8 vzorků. Po skončení oficiální části degustace je možné dále individuálně pokračovat v ochutnávkách z 30 dalších druhů medovin.
 
Prosíme o přihlášení pouze vážné zájemce! Kapacita je omezená.

Související

Zveřejněno: 26.října 2016 16:58

Doporučujeme

Akce již proběhla

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...