8.12. 2016

Degustace medoviny s výrobcem - Bronislav Tomka

Zahajujeme speciální degustační večery, kterými vás budou provázet přímo výrobci.

Ochutnávka
Muzeum medoviny, Na Zderaze 14, Praha 2
čtvrtek 8.prosince 2016 18:00
Neomezeno
190 Kč

Pozvánka

Vyhlašujeme pro vás první degustační večer s výrobcem. Postupně vám osobně chceme představit všechny výrobce medovin, které máme v nabídce.

Dozvíte se od nich, jak svoji medovinu vyrábí, ochutnáte jejich medoviny a možná i nějaké limitované edice.

Bronislav Tomka převzal výrobu medoviny po svém otci, který začal medovinu vyrábět již v 70. letech minulého století. Oficiálně mohli však medovinu nabízet až v roce 1990. Medovina Tomka je význačná tím, že dozrává tradičně v dubnových sudech, což už v dnešní době není u výrobců tak běžné.

Výrobce nám představí i nějaký archivní kousek, který není v běžné nabídce. Nemusíte jezdit až do Nitry, stačí přijít ve čtvrtek 8.12. k nám do Muzea medoviny:)

Pokud máte zájem, zajištěte si místo pomocí rezervačního formuláře nebo na e-mailu info@muzeummedoviny.cz

Degustace zahrnuje i drobné občerstvení s pečivem a sýry.

Cena degustace je 250 Kč na místě nebo při platbě předem 190 Kč.
Kapacita je omezená na pouze 15 osob. Pro velmi doporučuje si vstupenku zajistit předem platbou na účet.

Bankovní spojení: 2100579434/2010 Fio Banka. Variabilní symbol: 20161208

Související

Zveřejněno: 26.října 2016 17:21

Doporučujeme

Akce již proběhla

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...