9.2. 2017

Týden polské medoviny

Nejsou jenom Česko a Slovensko, kde se vyrábí medovina. Přijďte prozkoumat rozličné chutě proslulých a světově uznávaných polských medovin. Pojďte se dozvědět, co je półtorak, dwójniak, trójniak nebo czwórniak..

Muzeum medoviny, Na Zderaze 14, Praha 2
středa 8.února 2017 17:00
čtvrtek 9.února 2017 14:00
sobota 11.února 2017 19:00
Neomezeno (místa rezervována)
150 Kč

Pozvánka

Máte rádi kvalitní medovinu?

Nevíte, co je półtorak, dwójniak, trójniak nebo czwórniak? Jak asi chutná medovina, která zrála skoro 10 let? Přijde ochutnat!

Tradice současné polské medoviny sahá mnohem dále než té české a slovenské, jejíž výroba se obnovovala až v 90. letech 20. století.

Přichystali jsme pro vás jedinečný týden, kdy budete moct ochutnat až 20 druhů polských medovin od předních polských výrobců Apis či Pasieka Jaros a dalších.

Úvodní degustace a oficiální zahájení akce: středa 8.2. od 17-19h

Otevřeno: čtvrtek-sobota 14-19h

Vstupné s ochutnávkou: 150 Kč / při rezervaci předem přes web: 90 Kč
V ceně ochutnávka 4 různých druhů polských medovin a 7 druhových medů se základním výkladem.

Platí do vypití zásob. Přijďte včas!

Související

Zveřejněno: 21.ledna 2017 17:07

Fotografie

Doporučujeme

Akce již proběhla

Fotografie z akce

Fotografie akce: Týden polské medoviny

V rámci týdne polské medoviny jsme společně degustovali cca 20 druhů medovin a naučili jsme se 4 kategorie polských medovin: cworniak, trojniak, dwojniak a poltorak.

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...