Prodloužená předvánoční otevírací doba: pondělí - sobota 12 - 20h

24.10. 2017

Speciální řízená degustace - hostem výrobce Milan Pleva

Řízená degustace medovin, během které své produkty a medovinu představí osobně i Milan Pleva, který se zaměřuje na jednodruhové medoviny a medovou kosmetiku.

Česko
Medovinárna
Na Zderaze 14, Praha 2
úterý 24.října 2017 18:00
15
490 Kč

Pozvánka

Během každé řízené ochutnávky se ve 2 hodinách dozvíte vše důležité a zajímavé o historii a výrobě medoviny, obohatíte se o jedinečný zážitek spojený s ochutnávkou mnoha různých vzorků medovin. Naučíte se, jak poznat poctivou medovinu.

Tentokrát speciálně naší degustací obohatí autentickými zkušenostmi ze své vlastní výroby pan Milan Pleva, který se jako jeden z málo v České republice zaměřuje na druhové medoviny, které považujeme za největší delikatesy mezi medovinami. V Muzeu medoviny byla akátová medovina Pleva v roce 2015 nejprodávanější.

Program degustace

  • úvodní seznámení s Muzeum medoviny
  • ochutnávka jednodruhových medů
  • základní výklad o historii a výrobě medoviny - seznámení se sortimentem medovin v ČR a SR, příp. i ve světě.
  • jak poznat poctivou medovinu v obchodě, na trhu.
  • jak vybrat nejlahodnější dárek pro své blízké, přátele, obchodní partnery
  • ochutnávka více než 10 nejzajímavějších druhů medoviny
Z nabídky firmy Pleva ochutnáte:
  • medovinu z akátového, lipového, slunečnicového a lesního medu a další (ještě doplníme)

Účastník se obohatí o nové informace, odnese si skvělý autentický zážitek, protože ochutná rozmanité vzorky medovin, na které jinde běžně nenarazí. Po skončení ochutnávky je možné medoviny přímo nakoupit s 10% slevou.

Všechny medoviny prezentované Muzeem medoviny jsou vyráběné tradičními postupy bez doslazování cukrem, dolihování. Surovinami pro výrobu jsou pouze voda, med a přírodní ingredience - koření, byliny, ovocné šťávy. Muzeum medoviny propaguje výrobce tradičních medovin, které jsou naším regionálním bohatstvím.

Ochutnávka medovin možná také i vám změní názor na medovinu a zařadíte ji častěji na seznam oblíbených nápojů i během léta.

Cena degustace: 490Kč za cca 10-12 vzorků. Součástí ceny je i občerstvení v podobě sýrových talířů a pečiva.

Na tuto degustaci je nutné se předem přihlásit! Kapacita je omezená.

Zveřejněno: 25.září 2017 12:38

Fotografie

Doporučujeme

Akce již proběhla

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...