Medovina s chmelem

Chmel je typickou přísadou přidávanou do medoviny, zejména pro oblast západních Čech.

Chmel byl v Českých zemích tradiční přísadou do medoviny.

Chmelem se zeslabí medová příchuť, medovina má slabě, ale příjemně nahořklou příchuť.

Katalog

Jiří Sláma: Medovina z Vysočiny - skořicová
2704

Jiří Sláma: Medovina z Vysočiny - skořicová

Příchuť: bylinná chmelová kořeněná skořicová

Středně sladká medovina s jemnou příchutí vyluhované skořicové kůry.

Jiří Sláma: Biomedovina
2721

Jiří Sláma: Biomedovina

Příchuť: bylinná chmelová kořeněná

Tradiční medovina z Vysočiny v bio variantě s přidaným kořením, bylinkami a chmelem. Dobarvená karamelem.

Klát s.r.o.: Medovina polosladká s chmelem
9403

Klát s.r.o.: Medovina polosladká s chmelem

Příchuť: chmelová

Velmi lahodná a vyvážená medovina vyráběná studenou cestou s přídavkem chmele

Roman Macholda: Medovina chmelová
5702

Roman Macholda: Medovina chmelová

Příchuť: chmelová

Domácí medovina z medu přímo od včelaře vařená podle starých receptů a dochucená chmelem.

6301

Renata a Richard Milerski: Medovina z Jeseníků - Original

Příchuť: bylinná chmelová kořeněná

Originální produkt.

3905

Josef Vala: Kralická medovina ořechová

Příchuť: bylinná chmelová kořeněná ořechová

Ostřejší chuť medoviny po macerovaných vlašských ořechách a přidaném koření příjemně překvapí každého konzumenta, převážně muže.

Josef Vala: Kralická medovina tmavá
3904

Josef Vala: Kralická medovina tmavá

Příchuť: bylinná chmelová kořeněná

Již první doušky upoutají svou harmonickou chutí, která zanechá dlouhý a příjemný zážitek, jenž si Vás podmaní.

Radomír Dvořák: Medovina chmelová
1605A

Radomír Dvořák: Medovina chmelová

Příchuť: chmelová kořeněná

Nejzralejší a nejsušší medovina s hořkou příchutí po přidaném chmelu, typickém pro oblast vzniku, Rakovnicko.

Medovíno s.r.o.: Medovíno sladové
0902

Medovíno s.r.o.: Medovíno sladové

Příchuť: chmelová

Medovina vyráběná za studena z lesního a lučního medu spolu se sladem a chmelem si u nás najde jistě své oblíbence.

8801

Roman Studený: Včelařova farmářská medovina

Příchuť: bylinná chmelová kořeněná

Tradiční medovina s jemným nádechem koření, bylin a chmelu

Jaroslav Lstibůrek: Medovina s příchutí chmele a zázvoru
2101

Jaroslav Lstibůrek: Medovina s příchutí chmele a zázvoru

Příchuť: bylinná chmelová kořeněná zázvorová

Velmi suchá medovina z květových medů Českého lesa doplněná výraznými tóny chmele a zázvoru.

Radomír Dvořák: Medovina chmelová
1605

Radomír Dvořák: Medovina chmelová

Příchuť: chmelová kořeněná

Nejzralejší a nejsušší medovina s hořkou příchutí po přidaném chmelu, typickém pro oblast vzniku, Rakovnicko.

Josef Vala: Kralická medovina slámová
3903

Josef Vala: Kralická medovina slámová

Příchuť: bylinná chmelová kořeněná

lahodný nápoj zlatavé barvy, čistě medové chuti

Jan Radvan: Medovina z Těchonic
1701

Jan Radvan: Medovina z Těchonic

Příchuť: bylinná chmelová

Komická, kosmická a divadelní medovina, uváděná z Nalžovských hor, nicméně prakticky z velkovýrobny cukrem doslazovaných sestřiček v Rakovníku.

Jiří Sláma: Medovina z Vysočiny - original
2701

Jiří Sláma: Medovina z Vysočiny - original

Příchuť: bylinná chmelová kořeněná

Jemně hořká medovina z Vysočiny je originální rodinnou recepturou, která díky složení bylinek zajistí dobré trávení i duševní pohodu.

Jiří Sláma: Staročeská medovina
2711

Jiří Sláma: Staročeská medovina

Příchuť: bylinná chmelová kořeněná

Staletími prověřená kombinace 21 druhů tradičního koření a bylinek až dokonale vyvažuje medovou chuť slavného staročeského alkoholického nápoje.

Vítězslav a Markéta Krejčovi: Hrádecká medovina - chmelová
7702

Vítězslav a Markéta Krejčovi: Hrádecká medovina - chmelová

Příchuť: chmelová

Hrádecká medovina je tradiční medovinou kvašenou z medu a vody s přídavkem chmele.

Josef Vala: Kralická medovina světlá
3901

Josef Vala: Kralická medovina světlá

Příchuť: bylinná chmelová kořeněná

Sladký nápoj čistě medové chuti, vůně a zlatavé barvy.

Radomír Dvořák: Medovina hradní
1601A

Radomír Dvořák: Medovina hradní

Příchuť: chmelová kořeněná

Středověká receptura přidaného koření dává této medovině staletími prověřenou a vyváženou chuť.

Česká včela, s.r.o.: Křivoklátská medovina
1801

Česká včela, s.r.o.: Křivoklátská medovina

Příchuť: bylinná chmelová

Výrobce je největším producentem cukrem doslazované a dolihované medoviny u nás.

Lietuviškas Midus UAB: Trakai
LT0142

Lietuviškas Midus UAB: Trakai

Příchuť: bylinná chmelová kořeněná

Trakai mead is named after old capital of Lithuania, and the beverage is produced based on an old recipe.

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...