Melomela - cyser

Melomela, v níž se místo vody použije cider (zkvašený jablečný mošt).

Pro výrobu cyseru se použije cyder - alkoholický nápoj, oblíbený především na Britských ostrovech.

Díky kyselosti ovocného moštu je zákvas odolnější proti množení nežádoucích bakterií, kvašení probíhá lépe a medovina se snadněji čistí.

Medoviny

Jaroslav Lstibůrek: Medové víno z Českého lesa s příchutí jablka „cyser“
2104

Jaroslav Lstibůrek: Medové víno z Českého lesa s příchutí jablka „cyser“

Příchuť: jablečná

Jedinečná varianta kombinace cideru a medoviny, která vás osvěží i během horkého léta

Hrádecký med: Hrádecký cyser
7711

Hrádecký med: Hrádecký cyser

Hrádecký cyser se vyrábí kvašením jablečného moštu s medem

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...