Jednodruhové medoviny

Rodinná firma Pleva: Medovina ze slunečnicového medu
1504

Rodinná firma Pleva: Medovina ze slunečnicového medu

Typická hořkosladká chuť charakterizuje medovinu vyrobenou pouze ze slunečnicového medu.

Rodinná firma Pleva: Medovina z lipového medu
1505

Rodinná firma Pleva: Medovina z lipového medu

Typická lahodná chuť lipového medu přechází kvašením za studena do této originální medoviny.

Rodinná firma Pleva: Medovina z lesního medu
1503

Rodinná firma Pleva: Medovina z lesního medu

Medovina z lesního medu vyráběná studenou cestou zaujme typickými kořenitými tóny.

Apimed: Staroslovanská medovina - tmavá z lesného medu
SK0304A

Apimed: Staroslovanská medovina - tmavá z lesného medu

Originální medovina vyrobená z lesních medů s typickými tóny pryskyřice určená pro opravdové medovinové labužníky.

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka z medu lesního
2905

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka z medu lesního

Jednodruhová medovinka Original Dr. Bojda

Apimed: Staroslovanská medovina - svetlá z agátového medu
SK0302A

Apimed: Staroslovanská medovina - svetlá z agátového medu

Slámovým vínům se blíží charakter této medoviny vyrobené z akátových medů nejjižnějších oblastí Slovenska.

DE0803

Imkerei Karl Weber: Met (aus Waldhonig)

Bioland-Honigwien aus Waldhonig

1504D

Rodinná firma Pleva: Medovina ze slunečnicového medu

Typická hořkosladká chuť charakterizuje medovinu vyrobenou pouze ze slunečnicového medu.

Rodinná firma Pleva: Medovina z akátového medu
1502

Rodinná firma Pleva: Medovina z akátového medu

Všeobecně nejoblíbenější medovina prokvašená za studena z akátového medu s charakteristickou barvou, vůni a chutí po akátu.

Apimed: Medovina barrique z agátového medu
SK0311B

Apimed: Medovina barrique z agátového medu

Medovina z akátového medu dozrávala 6 měsíců v barikovém sudu. V roce 2015 získala ocenění "Nejlepší medovina světa".

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka z medu akátového
2907

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka z medu akátového

Znamenitá vůně a chuť medoviny z akátového medu je zážitkem, který si žádný příznivec dobré medoviny nenechá ujít.

Luboš Voborník: Medovina Benátecká - lipová
4503

Luboš Voborník: Medovina Benátecká - lipová

Medovina z lipového medu.

Miroslav Zelený - APIFARM: Přibyslavská medovina - jarní
4001

Miroslav Zelený - APIFARM: Přibyslavská medovina - jarní

Jemná medovina převážně z javorového medu.

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka z medu slunečnicového
2906

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka z medu slunečnicového

Nezaměnitelná vůně rozkvetlých slunečnic vás uchvátí v medovině citlivě vyráběné řízeným kvašením za studena.

Jaroslav Lstibůrek: Medové víno kaštanové s medem
2105

Jaroslav Lstibůrek: Medové víno kaštanové s medem

Medovina prokvašená z jednodruhového kaštanového medu z oblasti Českého lesa

1504C

Rodinná firma Pleva: Medovina ze slunečnicového medu

Typická hořkosladká chuť charakterizuje medovinu vyrobenou pouze ze slunečnicového medu.

Josef Vala: Kralická medovina akátová
3902

Josef Vala: Kralická medovina akátová

Sladká vyvážená chuť akátového medu spolu s kořením tvoří nezapomenutelný zážitek nejen pro ženy

2203

Medovinka s.r.o.: Akátová medovina

Za studena vyráběná medovina s převahou akátového medu.

4004

Miroslav Zelený - APIFARM: Přibyslavská medovina - lesní

Pryskyřičné tóny upoutají na první nádech k ochutnání této velmi chuťově výrazné a jemné medoviny z medovicového medu.

1503D

Rodinná firma Pleva: Medovina z lesního medu

Medovina z lesního medu vyráběná studenou cestou zaujme typickými kořenitými tóny.

DE0801

Imkerei Karl Weber: Met (aus Lindenhonig)

Lieblicher Honigwein aus Lindenhonig

Miroslav Zelený - APIFARM: Přibyslavská medovina - letní
4003

Miroslav Zelený - APIFARM: Přibyslavská medovina - letní

Medovina je vyrobena z jednodruhového slunečnicového medu, který dodává medovině ostřejší chuť.

Vorlíčkovo včelařství: Medovina (z lesního medu)
8103A

Vorlíčkovo včelařství: Medovina (z lesního medu)

Medovina velmi jemně kořenité chuti kvašená z medovicových medů

Nepropásněte příležitost ZDARMA ochutnat nové vzorky ve sbírce Muzea medoviny.

 

Rezervace ochutnávky

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...