Jednodruhové medoviny

Pleva s.r.o.: Medovina ze slunečnicového medu
1504

Pleva s.r.o.: Medovina ze slunečnicového medu

Typická hořkosladká chuť charakterizuje medovinu vyrobenou pouze ze slunečnicového medu.

Pleva s.r.o.: Medovina z lesního medu
1503

Pleva s.r.o.: Medovina z lesního medu

Medovina z lesního medu vyráběná studenou cestou zaujme typickými kořenitými tóny.

Pleva s.r.o.: Medovina z lipového medu
1505

Pleva s.r.o.: Medovina z lipového medu

Typická lahodná chuť lipového medu přechází kvašením za studena do této originální medoviny.

Čebelarstvo Gregor Jere: Medeno vino kostanjevo
SI0104

Čebelarstvo Gregor Jere: Medeno vino kostanjevo

Medovina kvašená z kaštanového medu

Ing. Peter Kudláč - APIMED: Staroslovanská medovina - tmavá z lesného medu
SK0304A

Ing. Peter Kudláč - APIMED: Staroslovanská medovina - tmavá z lesného medu

Originální medovina vyrobená z lesních medů s typickými tóny pryskyřice určená pro opravdové medovinové labužníky.

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka z medu lesního
2905

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka z medu lesního

Jednodruhová medovinka Original Dr. Bojda

DE0803

Imkerei Karl Weber: Met (aus Waldhonig)

Bioland-Honigwien aus Waldhonig

Ing. Peter Kudláč - APIMED: Staroslovanská medovina - svetlá z agátového medu
SK0302A

Ing. Peter Kudláč - APIMED: Staroslovanská medovina - svetlá z agátového medu

Slámovým vínům se blíží charakter této medoviny vyrobené z akátových medů nejjižnějších oblastí Slovenska.

Tomáš Vorlíček: Medovina (z lesního medu)
8103A

Tomáš Vorlíček: Medovina (z lesního medu)

Medovina velmi jemně kořenité chuti kvašená z medovicových medů

Eva Zelená: Přibyslavská medovina - luční
4002

Eva Zelená: Přibyslavská medovina - luční

Medovina je vyrobena z medu, který včely přinesly z bohaté jarní květeny luk. Má plnou příjemnou chuť.

Jaroslav Lstibůrek: Medové víno kaštanové
2105

Jaroslav Lstibůrek: Medové víno kaštanové

Medovina prokvašená z jednodruhového kaštanového medu z oblasti Českého lesa

Josef Vala: Kralická medovina akátová
3902

Josef Vala: Kralická medovina akátová

Sladká vyvážená chuť akátového medu spolu s kořením tvoří nezapomenutelný zážitek nejen pro ženy

2203

Medovinka s.r.o.: Akátová medovina

Za studena vyráběná medovina s převahou akátového medu.

4004

Eva Zelená: Přibyslavská medovina - lesní

Pryskyřičné tóny upoutají na první nádech k ochutnání této velmi chuťově výrazné a jemné medoviny z medovicového medu.

Franc Oder: Medica sladka (kostanjeva)
SI0202B

Franc Oder: Medica sladka (kostanjeva)

Medovina sladká z kaštanového medu

Pleva s.r.o.: Medovina z akátového medu
1502

Pleva s.r.o.: Medovina z akátového medu

Všeobecně nejoblíbenější medovina prokvašená za studena z akátového medu s charakteristickou barvou, vůni a chutí po akátu.

Ing. Peter Kudláč - APIMED: Medovina barrique z agátového medu
SK0311B

Ing. Peter Kudláč - APIMED: Medovina barrique z agátového medu

Medovina z akátového medu dozrávala 6 měsíců v barikovém sudu. V roce 2015 získala ocenění "Nejlepší medovina světa".

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka z medu akátového
2907

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka z medu akátového

Znamenitá vůně a chuť medoviny z akátového medu je zážitkem, který si žádný příznivec dobré medoviny nenechá ujít.

Eva Zelená: Přibyslavská medovina - jarní
4001

Eva Zelená: Přibyslavská medovina - jarní

Jemná medovina převážně z javorového medu.

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka z medu slunečnicového
2906

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka z medu slunečnicového

Nezaměnitelná vůně rozkvetlých slunečnic vás uchvátí v medovině citlivě vyráběné řízeným kvašením za studena.

Franc Oder: Peneča medica Mana
SI0213A

Franc Oder: Peneča medica Mana

Polosladká šumivá medovina z lesního medu.

DE0801

Imkerei Karl Weber: Met (aus Lindenhonig)

Lieblicher Honigwein aus Lindenhonig

Eva Zelená: Přibyslavská medovina - letní
4003

Eva Zelená: Přibyslavská medovina - letní

Medovina je vyrobena z jednodruhového slunečnicového medu, který dodává medovině ostřejší chuť.

Nepropásněte příležitost ZDARMA ochutnat nové vzorky ve sbírce Muzea medoviny.

 

Rezervace ochutnávky

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...