Ořechová medovina

Medovina s macerovanými vlašskými ořechy

Drtivá většina medovin s příchutěmi na českém trhu a to je i případ "ořechových", jsou pouze aromatizované. Pravá poctivá ořechová se vyrábí například macerováním vlašských ořechů.

Katalog

Ivana Bakrlíková: Hřebečská medovina - ořechová
6011

Ivana Bakrlíková: Hřebečská medovina - ořechová

Příchuť: bylinná kořeněná ořechová

Ořechy sklízené před sv.Annou dodávají výraznou hořce-ořechovou chuť, kterou nenajdete v jiné české medovině.

VČELNEX s.r.o.: Královská medovina skořicová
5205

VČELNEX s.r.o.: Královská medovina skořicová

Příchuť: bylinná ořechová

Jemně skořicová medovina dochucená různými druhy bylin.

3905

Josef Vala: Kralická medovina ořechová

Příchuť: bylinná chmelová kořeněná ořechová

Ostřejší chuť medoviny po macerovaných vlašských ořechách a přidaném koření příjemně překvapí každého konzumenta, převážně muže.

Miroslav Bašta: Medovina ořechová
6804A

Miroslav Bašta: Medovina ořechová

Příchuť: ořechová

Decentně nahořklá ořechová příchuť je oblíbenou variantou medoviny z jižních Čech.

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...