Višňová medovina

Medovina s přidanou višňovou šťávou či sirupem nebo přímo višňová melomela.

Většina višňových medovin na českém trhu jsou pouze aromatizované. Ověřujeme výrobní postupy a zařazujeme pouze poctivě ochucené medoviny.

Medoviny

2922

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka cherry

Příchuť: višňová

Vášnivě višňová melomela po několika doušcích oživí vaše tajná přání a skryté sny.

2702

Včelařství Sláma: Medovina z Vysočiny - višňová

Příchuť: višňová

Medovina z Vysočiny, se směsí 14 bylin a koření a chmele dochucená višňovým sirupem.

SVIL - Ludvík Svítek: Medovina z Podhradí - višňová
1106

SVIL - Ludvík Svítek: Medovina z Podhradí - višňová

Příchuť: bylinná ochucená višňová

Višňová medovina je velice zajímavou kombinací klasické medoviny obohacené jemným červeným vínem.

Naturel: Medovina višňová
4723

Naturel: Medovina višňová

Příchuť: višňová

Chuť višní znamenitě obohacuje jemný medový buket za studena vyráběného nápoje.

Agnes: Medovina višňová
2503

Agnes: Medovina višňová

Příchuť: višňová

Tradiční přírodní medovina s jedinečným aroma a chutí

Ostatní medoviny

Následující medoviny jsou vylepšované, doslazované cukrem, dolihované nebo aromatizované a dobarvované.

Doslazováním cukrem výrobce šetří na drahém medu, dolihováním stabilizuje medovinu nebo chce, abyste se rychleji opili. Aromaty lze dosáhnout jakékoliv příchutě, která částečně nebo zcela překrývá lahodnou chuť medu. Dobarvováním se výrobce snaží vyjít vstříc požadavkům zákazníků, u kterých převládá zažitý mýtus, že medovina musí být tmavá. Tmavší barvu medoviny způsobují běžně koření nebo bylinky, což nelze docílit ani lesním medem.

Apicor: Krkonošská medovina - višeň standard
3703

Apicor: Krkonošská medovina - višeň standard

Příchuť: bylinná višňová

Dolihovaná a doslazovaná medovina s višňovou příchutí.

Luboš Voborník: Medovina Benátecká - cherry
4507

Luboš Voborník: Medovina Benátecká - cherry

Příchuť: višňová

Medovina višňová.

SK1602A

Minox: Isabell Medovina svetla - cherry

Příchuť: višňová

Aromatizovaná višňová medovina.

3503

Dalibor Hromčík: Hromčíkova cherry Medovina Elisa

Příchuť: višňová

Višňová příchuť

Česká včela: Medovina višňová
1819

Česká včela: Medovina višňová

Příchuť: višňová

Křivoklátská medovina

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...