50 druhů medovin od 16 výrobců - Týden slovenské medoviny

50 druhů medovin od 16 výrobců - Týden slovenské medoviny

Již v úterý večer 4. dubna se rozběhne největší degustační akce slovenských medovin, která kdy v Praze proběhla.

Ochutnáte 50 druhů medovin od 16 výrobců a mnohé z nich budeme v České republice prezentovat úplně poprvé! Budete mít příležitost porovnat medoviny, které získaly nejvyšší světová ocenění, ale naopak i velmi vydařené medoviny od malovýrobců.

Sestavili jsme seznam všech slovenských medovin, které bude možné v rámci Týdnu slovenské medoviny ochutnat:

Klasické řady medovin:

Domácí medoviny od:

  • Marián a Božena Studený
  • Jozef Bojda
  • Jozef Erdélyi
  • Miloš Kožák

Archívní a limitované řady:

Pro velmi náročné medolabužníky, kteří se propracují alespoň polovinou z výše uvedeného seznamu, čeká bonus navíc:
Kromě jmenovaných tu jsou ještě další zásoby. Téměř všechny medoviny výše uvedené budou i v prodeji, do prodeje budou zařazeny mimořádně i mnohé archívní medoviny, které běžně nenabízíme, a to za speciální snížené ceny.

A jak to celé bude probíhat?

Můžete k nám přijít kdykoliv od úterý 4. dubna 17:00 do soboty 8.dubna.
V úterý 4. dubna proběhne v 18:00 Řízená degustace, během které budou podrobně představeni všichni výrobci a jejich nejlákavější vzorky z celé týdenní nabídky. Další dny je otevřeno klasicky od 14 do 19 hodin.

Rezervace ochutnávek s výkladem

Každý den od středy do soboty si můžete v 15:00, 16:00, 17:00 a 18:00 rezervovat místo na krátkou řízenou ochutnávku s výkladem.

V rámci této ochutnávky dostanete speciální degustační lístek a 5 vzorků různých typických medovin.
  • klasickou přírodní
  • jednodruhovou
  • kořeněno-bylinkovou
  • ovocnou
  • a archívní
Cena za ochutnávku: 5 vzorků 120,- Kč (vzorek á 0,4dl)

Nad rámec této nabídky můžete ochutnávat dále dle běžného ceníku.

REZERVACE MÍSTA

Těším se na vaši návštěvu!

Jiří Pouček
Muzeum medoviny

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...