Ochutnáte 50 druhů medovin od 16 výrobců a mnohé z nich budeme v České republice prezentovat úplně poprvé! Budete mít příležitost porovnat medoviny, které získaly nejvyšší světová ocenění, ale naopak i velmi vydařené medoviny od malovýrobců.

Sestavili jsme seznam všech slovenských medovin, které bude možné v rámci Týdnu slovenské medoviny ochutnat:

Klasické řady medovin:

Domácí medoviny od:

  • Marián a Božena Studený
  • Jozef Bojda
  • Jozef Erdélyi
  • Miloš Kožák

Archívní a limitované řady:

Pro velmi náročné medolabužníky, kteří se propracují alespoň polovinou z výše uvedeného seznamu, čeká bonus navíc:

Kromě jmenovaných tu jsou ještě další zásoby. Téměř všechny medoviny výše uvedené budou i v prodeji, do prodeje budou zařazeny mimořádně i mnohé archívní medoviny, které běžně nenabízíme, a to za speciální snížené ceny.

A jak to celé bude probíhat?

Můžete k nám přijít kdykoliv od úterý 4. dubna 17:00 do soboty 8.dubna.
V úterý 4. dubna proběhne v 18:00 Řízená degustace, během které budou podrobně představeni všichni výrobci a jejich nejlákavější vzorky z celé týdenní nabídky. Další dny je otevřeno klasicky od 14 do 19 hodin.

Rezervace ochutnávek s výkladem

Každý den od středy do soboty si můžete v 15:00, 16:00, 17:00 a 18:00 rezervovat místo na krátkou řízenou ochutnávku s výkladem.

V rámci této ochutnávky dostanete speciální degustační lístek a 5 vzorků různých typických medovin.
  • klasickou přírodní
  • jednodruhovou
  • kořeněno-bylinkovou
  • ovocnou
  • a archívní
Cena za ochutnávku: 5 vzorků 120,- Kč (vzorek á 0,4dl)

Nad rámec této nabídky můžete ochutnávat dále dle běžného ceníku.

REZERVACE MÍSTA

Těším se na vaši návštěvu!

Jiří Pouček
Muzeum medoviny

Obrázky k článku