500 členů Klubu přátel oslavíme v sobotu 15.12.

500 členů Klubu přátel oslavíme v sobotu 15.12.

Minulý týden jsme přesáhli počet 500 členů našeho Klubu přátel Muzea medoviny a tak to pojďme oslavit v rámci medového předvánočního večírku.

Když jsme před 2 lety spustili registrace do Klubu přátel, netušili jsme, jak to fungovat. Již 500 z Vás projevilo zájem o to být s námi více v kontaktu, dozvídat se zajímavosti o medovině, chodit na speciální degustační akce a také sleduji, že pro spousty z Vás je sleva na nákup jen příjemný bonus k tomu všemu.

Rád Vás tedy uvidím na sobotní oslavě, vánočním večírku, který pojmeme velmi volně. Nebude se jednat o žádnou řízenou degustaci, ale podle toho, kolik se vás sejde, otevřeme různé medovinky, které i třeba v běžné nabídce již nemáme a určitě se těšte i na zahraniční medoviny. Také Vám prozradím, co se v koncepci našeho projektu v příštím roce změní, co se týče nabídky a dalšího směřování a jaké akce plánujeme na příští rok. Věřím, že díky stabilizaci našeho týmu se podaří zrealizovat daleko více aktivit a snad také konečně i nějaký ten "zájezd" za výrobci. Ale vše podrobně v sobotu...

Přijďte tedy 15.12. po 17h ! Setkáte se spoustou dalších milovníků a milovnic medoviny! V příjemné atmosféře dokoupíte vánoční dárky.

REZERVACE MÍSTA

Co se týče aktuální nabídky tak by stálo za zmínku, že:
  • máme nově v nabídce i Pálenky z medoviny. Takže pokud hledáte něco ostřejšího a silnějšího na medu, tak je to jasná volba
  • naskladnili jsme Hřebečskou ořechovou medovinu, na kterou jste čekali celý rok
  • máme opět v nabídce všechny vinné medoviny od Sedláčků, zejména oblíbenou růžovou z vinného moštu odrůdy Cabernet Moravia a Dornfelder Rosé v kombinaci s lesním květovým medem
  • v doprodeji budete moct během soboty nakoupit některé medoviny, které již nebudeme mít po Novém roce ve stálé nabídce
  • pokud chcete na vánoční svátky, silvestra medovinu v barelech je možnost výběru z několika druhů i od Miroslava Bašty, ale také medoviny z Nové Říše či v baginboxech Slámovu Staročeskou medovinu..

Přeji krásně zasněžené dny!
Jiří Pouček

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...