Krásné medové Vánoce a úspěšný nový rok

Krásné medové Vánoce a úspěšný nový rok

Přeji nádherné Vánoce vám všem, zejména těm, kteří máte rádi poctivou medovinku. Zároveň chci poděkovat a vážíme si toho, že jste si vybrali náš obchůdek a bar jako její zdroj v letošním roce:)

Přeji Vám, aby konec roku byl maximálně klidný, abyste jej strávili s těmi nejbližšími, které máte nejradši. Abyste také během svátků měli dostatek času zrekapitulovat, co se v letošním roce vydařilo, co se třeba i nepovedlo a jak se s tím poprat v příštím roce lépe.

Nám v Medovinárně zbývají ještě příští týden poslední 2 otevírací dny (čtvrtek 27. a pátek 28.12.); v sobotu 29.12. budeme mít zavřeno. Pokud plánujete zajít nakoupit medovinu nebo šampaňské na silvestrovskou oslavu, přijďte tedy tyto dny. Máme opravdu poslední lahvinky úžasných medovinových bublinek ze Slovinska, poslední miódy pitné z Polska, tak máte ještě šanci. Osobně si vezu do hor Anu od France Odera a moc se těším, že letošní přípitek bude prostě medový.

Stáčená medovina na vás čeká mezi svátky z lesního medu ze Slovenska a přírodní z Jižních Čech. Navíc většinu z vás čeká za nákup malý dárek na cestu - do rozdání zásob... 

Budeme se na Vás zase těšit od středy 2. ledna. Otevírací doba od ledna bude dočasně mírně upravena na út-so 13-19h (s tím, že pokud si rezervujete místo nebo přijdete před 19h, tak vás se skleničkou v ruce rozhodně v 19h nevyženeme). 

Ve čtvrtek 3.1. 2019 večer přijďte určitě na Novoroční přípitek, kde si vychutnáme exkluzívní polosuché medovinové šáňíčko od Gregora Jereho!

Je to 2,5 roku, co jsme otevřeli tuto prodejnu, jsme moc rádi, že se k nám vracíte, že medovinky putují do všech koutů naší vlasti a i do zahraničí. Budeme rádi za vaše kladné reference, které nám můžete třeba v odpovědi na tento e-mail napsat, ... ale budeme rádi i za připomínky, nápady, co zlepšit, doladit, protože chceme mít nejlepší služby, produkty a nepříjemnější prostředí pro jejich nákup a ochutnávání. Předem děkujeme!

Krásné svátky a hodně zdraví (podpořte medem) Vám přeje

Jiří Pouček
a ostatní členové týmu Medovinárny:
Pavlína Ciri, Kája a Martin
(kterým tímto zde děkuji za skvělou spolupráci!)

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...