Nový přírůstek v Medovinárně: medovina Klát, čtvrtek-sobota košt zdarma

Nový přírůstek v Medovinárně: medovina Klát, čtvrtek-sobota košt zdarma

Tento týden rozšiřujeme nabídku za studena vyráběných medovin o další 3 druhy. Následující dny můžete přijít ochutnat zdarma anebo zakoupit za zaváděcí cenu.

Nechci se rozhodně dlouze rozepisovat, dal jsem si předsevzetí, že budu letos stručnější a výstižnější. Manželé Kadičovi z Jičína vyrábějí medovinu již 5 let z vlastního medu a to striktně studenou cestou. Přivezli nám v krásné lahvi s pečetí ochutnat svoji polosladkou, sladkou a sladkou chmelovou a musím uznat, že dílo se daří. Medovinu Klát jsme zařadili do nabídky a jsme zvědaví, jak bude chutnat i vám. Následující 3 dny (čt-so) budete moct vždy jednu z nich zdarma okoštovat. Mě osobně nejvíce zaujala polosladká, ale rozhodně nechci ovlivňovat vaše hodnocení. 

Současně vás srdečně zvu na speciální degustační večer přímo s Janem a Markétou Kadičovými v sobotu 20. ledna od 17h, kdy vám medoviny osobně představí a můžete se na cokoliv zeptat.

Za výhodné ceny můžete celý rok koštovat medoviny s degustační knížkou.

Těšíme se na vaši návštěvu!

Za Medovinárnový tým
Jiří Pouček

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...