Prodloužená předvánoční otevírací doba: pondělí - sobota 12 - 20h

Prodej polských "miódu pitnych" zahájíme bonusovou degustací

Prodej polských "miódu pitnych" zahájíme bonusovou degustací

Vážení milovníci medoviny, zahajujeme prodej polské medoviny v ČR a proto jsme pro vás nachystali degustaci, kde se seznámíte se sortimentem medovinařství Pasieka Jaros a ochutnáte také mnoho dalších bonusů, včetně medového piva.

Minulý týden jsem byl v Polsku, účastnil jsem se hodnocení medovin v soutěži komerčních i domácích výrobců, setkal jsem se s desítkami výrobců medovin z celé Evropy. Byl to nepopsatelný zážitek a hodnotné zkušenosti.

Současně jsem z Polska přivezl první náklad zboží pro vás a to z Pasieky Jaros z východního Polska. Degustace s mnoha bonusy se uskuteční již ve středu 21.11. od 18:00 a prodej oficiálně začne tímto večerem na prodejně i na e-shopu. (Nutná platba předem za degustaci - stačí když platba přijde ve středu v poledne. Tedy odešlete nejpozději z pondělí odpoledne.)

Cworniak tedy nejslabší medovinu nejspíš neochutnáte, ale zato se můžete těšit na mnoho trojniaků, dwojniaků a poltorak. Také si dáme pohár medového piva. Neváhejte a přijďte se seznámit s nejlepšími medovina z Polska, které drží mnohá světová ocenění.

Víte, že.. medový základ "brzeczka miodowa" nejvyšší polské kategorie medoviny, tedy Półtoraku, obsahuje před kvašením 2/3 medu a pouze 1/3 vody, která navíc může být částečně nahrazena ovocnou šťávou? A to je fakt hustý medový pití, s cca 16% alkoholu :) Doba zrání min. 5 let ...

Prodej medovin bude ve skle i v nádherných keramických butelkách.

Stručné to bylo tentokrát ode mě, tak se těším.

Jiří Medovinárník Pouček

P.S. prodej opravdu začne až ve středu od 18h, děkuji

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...