Srpen ve znamení pivních medových speciálů

Srpen ve znamení pivních medových speciálů

Celý srpen koštujeme medová piva, abychom na konci měsíce mohli představit ty nejlepší z nich v rámci Týdne medového piva.

Jak jsem zmiňoval minulý týden, čeká vás během léta spousta novinek v nabídce naší medové prodejny. A nejzajímavější a nepoptávanější z vaší strany byly již tolikrát právě pivní medové speciály. Kdo z vás dostal za větší nákup Medobeer ze Smolenice?

Bohužel velmi často platí, že čím větší pivovar, tím méně zajímavý speciál a méně medu, více aromat. Několik promile medu v pivu se opravdu nepozná. Postupně proto objíždíme právě malé lokální pivovárky a ochutnáváme vzorky a na konci srpna vám představíme k degustaci spoustu druhů opravdu vydařených medových piv, které se vaří celoročně. Například o víkendu na Slavnostech medu ve Včelné pod Boubínem na Šumavě jsme ochutnali medové pivečko z Českého Krumlova, při jehož výrobě bylo použito cca 7% medu. Většinou se při výrobě používá výraznější lesní med.

Proto vás všechny zvu a zapište si do kalendářů termín od úterý 29.8. do soboty 2.9. - Týden medového a pivních medových speciálů.

Jste nedočkaví? :) Již nyní je možné každý den zdarma ochutnávat Medového medvěda z Berouna a nakoupit Kaštanomedové pivo z Pardubického pivovaru za zaváděcí cenu 85,- / litr.

My teď odjíždíme do Slovinska, odkud přivezeme "medici", "medene vino" anebo i "peneča medicu" (perlivou medovinou). Zase něco nového, co se u nás nevyrábí. Představíme vám vše v září..

Současně přejmenováváme název našeho podniku na Medovinárna. Změny se budou zapracovávat postupně do našich webovek, newsletterů, propagačních materiálů, na vývěsní štít i na sociálních sítích (nový Facebook Medovinárna).


Každý den s medem! Krásné dny!

Jiří Pouček

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...