Změna otevírací doby + pozvánka na zajímavé košty a soutěž
- 30. ledna 2018
Z provozních důvodů máme nyní otevřeno jen od středy do soboty. Hledáme novou prodavačku. 2 košty, které byste neměli minout. A hledáme zajímavé recepty na dochucení horké medoviny.
Přeji krásný den.
Kolik dní jste si už nedali medovinu? Týden, měsíc? To snad ne:) Preferujete nyní v zimě vychlazenou nebo ohřátou medovinu? Čím si horkou medovinu dochucujete nebo sáhnete raději hned po "hotové", s kořením a bylinkami, třeba skořicovou apod.?
Napište nám svůj recept, kde zmíníte konkrétní medovinu z naší nabídky a koření, jakým ji ochutíte, vč. množství. Můžete přiložit i fotku. Na základě došlých receptů připravíme na pátek 23. února speciální večer, kdy se společně zahřejeme a vybereme ten nejlepší, který účastníkům zachutná a odměníme autora. Pište nám na e-mail soutez@muzeummedoviny.cz. A já jen doufám, že zima do té doby nepoleví !
Prodejna a otevírací doba
Pokud jste k nám chtěli vyrazit dnes, tak se moc omlouváme, ale od tohoto týdne budeme mít otevřeno až od středy do soboty, časy se nemění, tedy 14-20h.
Současně hledáme prodavačku na naší prodejnu. Pokud byste o někom věděli, nebo sami hledali zajímavou rozmanitou práci na kratší úvazek, ozvěte se nám. Základní požadavky naleznete v inzerátu.
Nejbližší košty medovin
- ve čtvrtek 1.2. od 18 hodin - Čtvrteční košt pro členy klubu - otevřeme opět medoviny, které nejsou běžně v nabídce
- Speciální degustace s Medařstvím Nová Říše v sobotu 17.3. od 17h - Monika Lamper představí svoji výrobnu a ochutnáme několik různých šarží medovin, včetně archívní. Tato medovina si získala v naší prodejně hned od počátku velkou oblibu a nyní máte možnost dozvědět se celý příběh od obhospodařování vlastních včelstev až po stáčení klasické medoviny. Součástí celé degustace budou též i medoviny od dalších výrobců, průřez všemi nejzajímavějšími druhy.
- další termíny večerních řízených degustací: pá 16.2., stř 28.2. od 18h
V pátek 2.2. máme pouze do 19h - soukromá akce.
Těším se na další setkání s Vámi! Vemte své přátele, kolegy a koštujte společně. Rád vám připravíme medoviny dle vašeho přání
Jiří Pouček