Jaroslav Lstibůrek
Medové víno z Českého lesa s příchutí rybízu

2103 (MEDOVINA)

Delikátní kombinace medoviny a ovoce, která potěsí ty nejnáročnější milovníky medoviny

melomela
květový 
rybízová
0,50 l
14,0 %
studený proces
voda, med, červený a černý rybíz

Podrobnosti

Víno připravené doslazením rybízové šťávy medem a následným prokvašením. Jedná se o hluboce prokvašené, suché víno. Vyznačuje se krásnou barvou, jako důsledek použití směsi červeného a černého rybízuu. Pokud to podmínky dovolí, uchovávejte při teplotě 12 až 16°C. Při této teplotě také podávejte.
Obsahuje kysličník siřičitý vzniklý přirozeným kvašením.

Stručně o výrobci

Výrobce medovin a medových vín, která upoutají tím, že jsou výraznější prokvašené a méně sladké. Zajímavostí výroby jsou speciální druhy jako melomely či cysery.

Podrobnosti o výrobci: Jaroslav Lstibůrek

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...