51

Včelařství Josef Gabriel

Pan Gabriel včelaří pod Chřibskými lesy přibližně od roku 1995. Vyrábí také medovinu studenou cestou, za kterou pravidelně získává ocenění.

Josef Gabriel
Boršice

Fotografie

Příběh

Medovina je nyní vyráběna ve dvou bylinných variantách - světlé a tmavé. Odlišují se jiným složením bylinek. Med je při výrobě zpracováván do teploty 50°C. Medovina po prokvašení následně dozrává přibližně rok až dva.

Nabídka medovin

Včelařství Josef Gabriel: Medovina bylinná (světlá)
5101

Medovina bylinná (světlá)

Příchuť: bylinná

Vyvážená jemně bylinková chuť této moravské za studena vyráběné medoviny vás okouzlí a rozvolní.

Včelařství Josef Gabriel: Medovina bylinná (tmavá)
5102

Medovina bylinná (tmavá)

Příchuť: bylinná

Vyvážená jemně bylinková chuť této moravské za studena vyráběné medoviny vás okouzlí a rozvolní.

Medovinu od tohoto výrobce můžete také ochutnat nebo koupit v těchto podnicích:
  • Muzeum medoviny - prodejna Na Zderaze 14, Praha 2

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...