Včelařství Sláma
Staročeská medovina

2711 (MEDOVINA)

Staletími prověřená kombinace 21 druhů tradičního koření a bylinek až dokonale vyvažuje medovou chuť slavného staročeského alkoholického nápoje.

Jiří Sláma
medovina
sladká
0,50 l
13,0 %
nevařená
  • archívní
  • dárková lahev
  • nejprodávanější
voda, med, směs bylin a koření, chmel
E202

Podrobnosti

Tento tajuplný nápoj nemohl chybět na žádném hodování šlechty a dokonce si získal i své výsadní postavení na hostinách královských. Původní recepturu staročeské medoviny se nám podařilo vypátrat z dobových listin a knih. Pro výrobu této medoviny používáme vysoce kvalitní český med a vodu, kterou získáváme z pramene, jenž se nachází v samém srdci jednoho z lesů kouzelné Vysočiny. Onu výraznou a nezaměnitelnou chuť dodává tomuto starodávnému nápoji specifická směs 21 druhů koření a bylin, avšak svoji charakteristickou chuť medovina získává teprve až dlouhodobým zráním v dubových sudech, které musí být uloženy v hlubokých sklepích. Výsledkem je tradiční ušlechtilý nápoj s jemným medových buketem a lehce laděnými tóny vanilky.

Ochutnejte tedy nápoj, který si zamilovávají pokolení po pokolení.

Pijte chlazené nebo ohřáté na teplotu kolem 55-60°C. Uchovávejte v chladu a temnu. Stabilizováno E202.

Složení: voda, med, směs bylin a koření, chmel.

Stručně o výrobci

Včelařská farma ve Chlístově u Havlíčkova Brodu se zabývá převážně výrobou medoviny, v poslední době nejoblíbenější Staročeskou medovinou.

Podrobnosti o výrobci: Včelařství Sláma

  • Cena v eshopu:  210,00 Kč
  • 173,55 Kč bez DPH
  • Koupit
  • Možnosti dopravy

    • Osobní odběr na prodejně - zdarma
    • Zaslání kurýrem na vaši adresu - 170,- Kč (při objednávce nad 2.000,- poštovné zdarma)
    • Zaslání menší zásilky kurýrem na vaši adresu - 130,- Kč (pouze do 2kg)
    • Zaslání do jiné země EU

    Způsob platby

    Předem bankovním převodem / Hotově / Kartou (pouze na prodejně) / Dobírka

    Kompletní Dodací podmínky

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...