Výzkumný ústav včelařský s.r.o.
Dolská medovina hořká

5401 (MEDOVINA)

Hořká medovina bez aromat.

medovina
bylinná
0,50 l
18,0 %
není známo
  • dolihovaná
  • doslazovaná cukrem
  • aromatizovaná
  • dobarvovaná

Fotografie

Podrobnosti

Vyrábí se kvašením roztoku včelího medu. Další ryze přírodní přísady podle jednotlivých tržních druhů jsou čistý líh kvasného původu, koření a hořčina. Deklarovaný obsah alkoholu a cukru je vždy dodržen a trvanlivosti medoviny je dosaženo bez použití chemických stabilizátorů.

Všechny hořké medoviny jsou velmi vhodné jako aperitiv, protože podporují a upravují trávení, dále se také mohou použít k přípravě alkoholických koktejlů.

Tyto nápoje se podávají chlazené a s kostkou ledu. V zimním období podáváme medoviny též ohřáté na 60 °C, nebo podobně jako grog 1 : 2 s vroucí vodou a plátkem citrónu.

Složení: voda, med, víno, cukr, jemný líh, bylinné přísady.

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...