Ivana Bakrlíková
Hřebečská medovina

6001K (MEDOVINA)

Pro ohřev v chladném období doporučujeme z nabídky hřebečských medovin zejména knížecí, staročeskou, případně skořicovou medovinu.

přírodní
smíšený 
sladká
10,00 l
12,0 %
vařená
med, voda
kys. vinná

Podrobnosti

V PET lahvích - velkoobchodní prodej.

Hřebečská medovina je čistě přírodní produkt vzniklý kvašením kvalitního medu za účasti čisté kultury vinných kvasinek. Jejich vzácné chuti je dosaženo kvalitou medu, který pochází z lesů hřebečského hřbetu v okolí Moravské Třebové. Příjemně působí na zažívací ústrojí a uklidňují nervový systém, přispívá ke zklidnění a k navození dobré pohody. Podává se chlazená, v chladném období se servíruje též teplá.

Stručně o výrobci

V oblasti hřebečských vrchů je včelaření rodinná tradice. Výroba medoviny tvoří hlavní část produkce rodinné firmy.

Podrobnosti o výrobci: Ivana Bakrlíková

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...