06

Pasieka Jaros

Výroba tradiční polské medoviny započatá v roce 1991.

Pasieka Jaros
PASIEKA JAROS Sp. z o.o.
Tomaszów
Polsko

Příběh

Firma Pasieka Jaros existuje od roku 1978. Vznikla z rodinné tradice zabývající se chovem včel a zpracováním včelích produktů.

Od roku 1991 začali s výrobou medoviny, jejíž technologie je postavena na základě starých polských tradic a receptur.

Medoviny jsou vyráběny klasickými metodami, bez konzervantů, dolihování, doslazování, umělých barviv a příchutí. Surovinou pro jejich výrobu je med, voda a bylinky. Vynikající chuti dosáhnují během několika let stárnutí.

Již několik let se úspěšně účastní i mezinárodní soutěže Mazer Cup Boulder v Coloradu.

Nabídka medovin

Pasieka Jaros: Trybunalski - Miód pitny Trójniak
PL0611

Trybunalski - Miód pitny Trójniak

Typický trójniak vyrobený z jednoho dílu medu a dvou dílů vody. Obsah alkoholu 13%.

Pasieka Jaros: Koronny - Miód pitny Dwójniak
PL0621

Koronny - Miód pitny Dwójniak

Medovina vyrábí ze stejných dílů medu a vody ve směsi se specifickými složkami. Je charakterizována svěžest a tak typická hloubka chuti polského medu a sametová hladkost.

Pasieka Jaros: Maliniak - Miód pitny dwójniak malinowy owocovy
PL0622

Maliniak - Miód pitny dwójniak malinowy owocovy

Příchuť: malinová

Dojrzewal przez leżakowanie

Medoviny od tohoto výrobce nejsou v nabídce spolupracujících podniků.

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...