O ledna 2019 se upravuje otevírací doba Medovinárny na úterý - sobota od 13 do 19h !


SI01

Čebelarstvo Jere

Včelařství poblíž Lublaně, které se specializuje na výrobu druhových medovin a kvalitních šumivých medovin.

Čebelarstvo Gregor Jere
Dobrunje
Slovinsko

Příběh výrobce

S výrobou šumivé medoviny "peneča medica" bylo započato cca v roce 2013 a od té doby získali mnohá ocenění v lokálních i mezinárodních soutěžích. 

Šumivá medovina je vyráběna náročnou metodou druhotného kvašení v lahvi. Výroba trvá cca 5 let.

Aktuální je zlatá medaile pro šumivou medovinu je z New Your Finger lakes International Wine Competition 2018. Odtamtud též i stříbrná medaile pro kaštanové medové víno.

Nabídka medovin

Čebelarstvo Gregor Jere: Medeno vino suho
SI0101

Medeno vino suho

Slovinská medovina kvašená z akátového medu dozrávaná v akátovém barikovém sudu

Čebelarstvo Gregor Jere: Medeno vino polsladko
SI0102

Medeno vino polsladko

Polosladká slovinská medovina kvašená z květových medů studenou cestou

Čebelarstvo Gregor Jere: Medeno vino sladko
SI0103

Medeno vino sladko

Sladká slovinská medovina vyráběná studenou cestou a kvašená z květových medů

Čebelarstvo Gregor Jere: Medeno vino kostanjevo
SI0104

Medeno vino kostanjevo

Sladká slovinská medovina vyráběná studenou cestou a kvašená z druhového a kaštanového medu

Čebelarstvo Gregor Jere: Peneča medica polsuha
SI0111A

Peneča medica polsuha

Polosuchá šumivá slovinská medovina, jejímž základem je medovina kvašená z květových medů. Tzv. medovinové šampaňské.

Medoviny od tohoto výrobce nejsou v nabídce spolupracujících podniků.

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...