22.8. 2017

Týden polské medoviny II.

Pojďte se dozvědět, co je półtorak, dwójniak, trójniak nebo czwórniak.. světově ceněné polské medoviny vás uchvátí!

Muzeum medoviny, Na Zderaze 14, Praha 2
úterý 22.srpna 2017 14:00
sobota 26.srpna 2017 20:00
Neomezeno (místa rezervována)
150 Kč

Pozvánka

Máte rádi kvalitní medovinu?

Nevíte, co je półtorak, dwójniak, trójniak nebo czwórniak? Jak asi chutná medovina, která zrála skoro 10 let? Přijde ochutnat!

Tradice současné polské medoviny sahá mnohem dále než té české a slovenské, jejíž výroba se obnovovala až v 90. letech 20. století.

Přichystali jsme pro vás jedinečný týden, kdy budete moct ochutnat přes 10 druhů polských medovin od předních polských výrobců Apis , Pasieka Jaros, Sadecki Bartnik, Huzar a dalších menších producentů.

Oficiální zahájení akce: úterý 22.8. 14:00

Otevřeno: úterý-sobota 14-20h

Vstupné s ochutnávkou: 190 Kč / při rezervaci předem přes web: 150 Kč
V ceně ochutnávka 4 různých druhů polských medovin se základním výkladem.

Platí do vypití zásob. Přijďte včas!

Související

Zveřejněno: 1.srpna 2017 18:28

Doporučujeme

Akce již proběhla

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...