Medovina ze smíšeného medu

V medu je zastoupen květový a lesní med, zdrojem tedy byl jak nektar z květů, tak snůška z medovice.

Medovina ze smíšeného medu nepřebírá typickou charakteristiku žádného druhu medu nebo medovice, jako je tomu medovin z jednodruhových medů.

Smíšený med většinou obsahuje med ze stromů, rostlin a bylin. Je převážně z období 2 . snůšky, kdy včely létají jednak na pozdně květoucí rostliny, ale již i na medovici do lesů. Smíšené medy mají velmi rozdílné vlastnosti závislé na konkrétní kombinaci druhů rostlin, z nichž donášejí včelstva nektar. Chuť i celkový vzhled těchto medů jsou tak silně proměnlivé v závislosti na stanovišti a druhu navštěvovaných rostlin.

Katalog

Tomka: Tradičná slovenská medovina
SK0101F

Tomka: Tradičná slovenská medovina

Pro slavnostní příležitosti, oslavy, svatby je určena tato edice v krásném skleněném demižonu.

Včelco s.r.o.: Včelovina Original
SK0411A

Včelco s.r.o.: Včelovina Original

Příchuť: bylinná kořeněná

Sladká intenzivní medová chuť s delikátním kořenitým podtónem vyráběná s úctou ke včelám.

ŽIVÉ VÍNO s.r.o.: Svätojurská medovina Natur
SK2501

ŽIVÉ VÍNO s.r.o.: Svätojurská medovina Natur

Medovina je vyrobená z kvetového, agátového a lipového medu od včelára Tomáša Blaškoviča.

Ivana Bakrlíková: Hřebečská medovina - skořicová
6012

Ivana Bakrlíková: Hřebečská medovina - skořicová

Příchuť: bylinná kořeněná skořicová

Jednoznačně okouzlující medovina silně intenzivní ve vůni a chuti pro všechny, kteří milují skořici.

Miroslav Bašta: Medovina mandlová
6803A

Miroslav Bašta: Medovina mandlová

Příchuť: kořeněná mandlová

Jemné tóny vyluhovaných mandlí zlehka dokreslují medovou chuť tradičně vyráběné medoviny.

Ivana Bakrlíková: Hřebečská medovina - ořechová
6011

Ivana Bakrlíková: Hřebečská medovina - ořechová

Příchuť: bylinná kořeněná ořechová

Ořechy sklízené před sv.Annou dodávají výraznou hořce-ořechovou chuť, kterou nenajdete v jiné české medovině.

Miroslav Bašta: Medovina staročeská
6802A

Miroslav Bašta: Medovina staročeská

Příchuť: kořeněná

Tradiční kombinace staročeského koření s přidaným citrónem charakterizuje tuto oblíbenou medovinu.

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka Dr. Bojda Original
2901

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka Dr. Bojda Original

Medová vůně a chuť upoutá u této originální medoviny vyráběné za studena z beskydských medů.

Ivana Bakrlíková: Hřebečská medovina - tradiční
6001

Ivana Bakrlíková: Hřebečská medovina - tradiční

Klasická medovina z medů hřebečských vrchů na pomezí Čech a Moravy.

DE0802

Imkerei Karl Weber: Met (halbtr.)

halbtr. Honigwein aus Wald- und Blütenhonig

Včelco s.r.o.: Včelovina Barrique 2014 - Slovenský dub
SK0414B/09SK

Včelco s.r.o.: Včelovina Barrique 2014 - Slovenský dub

Včelovina dozrávající v barikovém sudu ze slovenského dubu

Tomka: Tradičná slovenská medovina 2010
SK0102B

Tomka: Tradičná slovenská medovina 2010

Tradiční medovina ze 4 druhů nejkvalitnějších slovenských medů. Zrála v dubových sudech.

Včelco s.r.o.: Včelovina Barrique - dozrávaná v sudu od Jack Daniel's whisky
SK0414B/11JD

Včelco s.r.o.: Včelovina Barrique - dozrávaná v sudu od Jack Daniel's whisky

Výrazný a delikátně whiskovitý charakter získává tato Včelovina, která dozrávala v barikovém sudu od Jack Daniels's.

Včelco s.r.o.: Včelovina Barrique 2014 - "Jack Daniel's"
SK0414B/11JD/2014

Včelco s.r.o.: Včelovina Barrique 2014 - "Jack Daniel's"

Výrazný a delikátně whiskovitý charakter získává tato Včelovina, která dozrávala 1,5 roku v barikovém sudu od Jack Daniels's.

Medovíno s.r.o.: Medovíno Klasik
0901

Medovíno s.r.o.: Medovíno Klasik

Lahodná medovina vyráběná studenou cestou ze směsi lesního a lučního medu.

8801

Roman Studený: Včelařova farmářská medovina

Příchuť: bylinná chmelová kořeněná

Tradiční medovina s jemným nádechem koření, bylin a chmelu

Ivana Bakrlíková: Hřebečská medovina - klášterní
6004

Ivana Bakrlíková: Hřebečská medovina - klášterní

Příchuť: bylinná kořeněná

Původní receptura klášterní medoviny s 9 druhy koření a bylin navodí klidnou a duchovní atmosféru.

Medovinka s.r.o.: Medovina hlinecká
2205

Medovinka s.r.o.: Medovina hlinecká

Typická zlatohnědá barva medoviny vyrobené za studena ze směsi lesního a květového medu.

Miroslav Bašta: Medovina skořicová
6805A

Miroslav Bašta: Medovina skořicová

Příchuť: kořeněná skořicová

Opravdu jemně skořicový nádech této medoviny nijak nepřekresluje typický medový charakter tradičního nápoje našich předků.

Josef Gabriel: Medovina bylinná (světlá)
5101

Josef Gabriel: Medovina bylinná (světlá)

Příchuť: bylinná

Vyvážená jemně bylinková chuť této moravské za studena vyráběné medoviny vás okouzlí a rozvolní.

Včelařství Krejčí: Mandle v medu
7068

Včelařství Krejčí: Mandle v medu

Nektarový nebo smíšený med z České republiky a mandle.

6601

Včelařská rodinná farma Košec: Medovina od medvěda

Příchuť: kořeněná

Jemně kořeněná medovina od včelaře z oblasti Slezska.

Ivana Bakrlíková: Hřebečská medovina - archivní
6021

Ivana Bakrlíková: Hřebečská medovina - archivní

Příchuť: bylinná kořeněná

Dlouhých 5 let v dubových sudech vyzrálá staročeská medovina s výraznou medovou chutí vyváženou 17 druhy koření a bylin.

Včelco s.r.o.: Včelovina Barrique Single Barrel 2013 - "Heaven Hill"
SK0414B/10HH

Včelco s.r.o.: Včelovina Barrique Single Barrel 2013 - "Heaven Hill"

Výrazný a delikátně whiskovitý charakter získává tato Včelovina, která dozrávala 1 rok v barikovém sudu.

Tomka: Tradičná Slovenská medovina
SK0101B

Tomka: Tradičná Slovenská medovina

Tradiční medovina ze 4 druhů nejkvalitnějších slovenských medů. Zrála v dubových sudech.

Včelco s.r.o.: Včelovina Špeciál
SK0412A

Včelco s.r.o.: Včelovina Špeciál

Speciálním způsobem vyzrálá medovina, výjimečně lahodné chuti, která právem získala v roce 2013 ocenění "Nejlepší medovina světa".

Monika E. Lamper Vincenc: Medovina
9201

Monika E. Lamper Vincenc: Medovina

Včely jsou naše radost. Medovinu máme rádi. Medovina je med proměněný fermentací na medové víno. Náš med pochází z Vysočiny.

Ivana Bakrlíková: Hřebečská medovina - knížecí
6003

Ivana Bakrlíková: Hřebečská medovina - knížecí

Příchuť: bylinná kořeněná

Znamenitá kombinace klasické medoviny dochucené chmelem, zázvorem a dalšími druhy koření a bylin vás okouzlí v zimním období mírně ohřátá.

Ivana Bakrlíková: Hřebečská medovina - bylinná hořká
6005

Ivana Bakrlíková: Hřebečská medovina - bylinná hořká

Příchuť: bylinná kořeněná

Pro podporu trávení jako digestiv doporučovaná hořká medovina s intenzivní kombinací 21 druhů koření a bylinek.

6301

Renata a Richard Milerski: Medovina z Jeseníků - Original

Příchuť: bylinná chmelová kořeněná

Originální produkt.

Včelco s.r.o.: Včelovina Grand Reserve 2010 Limited edition
SK04131

Včelco s.r.o.: Včelovina Grand Reserve 2010 Limited edition

Výjimečně výrazná a bohatá chuť limitované edice Včeloviny je výsledkem tříletého zrání medoviny.

Miroslav Bašta: Medovina ořechová
6804A

Miroslav Bašta: Medovina ořechová

Příchuť: ořechová

Decentně nahořklá ořechová příchuť je oblíbenou variantou medoviny z jižních Čech.

Ivana Bakrlíková: Hřebečská medovina - staročeská
6002

Ivana Bakrlíková: Hřebečská medovina - staročeská

Příchuť: bylinná kořeněná

Staročeská medovina ochucená tradičním kořením a bylinkami vás po všech stránkách zklidní a uvede do pohody.

Monoprodukt s.r.o.: Medovina horka
SK0502

Monoprodukt s.r.o.: Medovina horka

Příchuť: bylinná

Výrazně hořká chuť medoviny je dána přidání léčivých bylin do tmavého a slunečnicového medu.

Franc Oder: Peneča medica Ana
SI0214A

Franc Oder: Peneča medica Ana

Sladká šumivá medovina ze smíšených medů

Včelco s.r.o.: Včelovina Grand Reserve 2013
SK04132

Včelco s.r.o.: Včelovina Grand Reserve 2013

Výjimečně výrazná a bohatá chuť limitované edice Včeloviny je výsledkem tříletého zrání medoviny.

Miroslav Bašta: Medovina
6801A

Miroslav Bašta: Medovina

Příjemná medová chuť této klasické medoviny byla ceněným nápojem našich předků.

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...