Prodloužená předvánoční otevírací doba: pondělí - sobota 12 - 20h

Přírodní medovina

Medovina se vyrábí kvašením z medového roztoku a následným zráním. Typický poměr medu vůči vodě je 1:2. Do medoviny označované jako "přírodní" se nepřidávají další přísady (jako koření, byliny nebo ovoce). Aroma a chuť medoviny odráží charakteristiku použitého medu.

Katalog

Tomka: Tradičná slovenská medovina
SK0101F

Tomka: Tradičná slovenská medovina

Pro slavnostní příležitosti, oslavy, svatby je určena tato edice v krásném skleněném demižonu.

Pleva s.r.o.: Medovina ze slunečnicového medu
1504

Pleva s.r.o.: Medovina ze slunečnicového medu

Typická hořkosladká chuť charakterizuje medovinu vyrobenou pouze ze slunečnicového medu.

Pleva s.r.o.: Medovina z lipového medu
1505

Pleva s.r.o.: Medovina z lipového medu

Typická lahodná chuť lipového medu přechází kvašením za studena do této originální medoviny.

Pleva s.r.o.: Medovina z lesního medu
1503

Pleva s.r.o.: Medovina z lesního medu

Medovina z lesního medu vyráběná studenou cestou zaujme typickými kořenitými tóny.

Čebelarstvo Gregor Jere: Medeno vino suho
SI0101

Čebelarstvo Gregor Jere: Medeno vino suho

Slovinská medovina kvašená z akátového medu dozrávaná v akátovém barikovém sudu

Čebelarstvo Gregor Jere: Medeno vino polsladko
SI0102

Čebelarstvo Gregor Jere: Medeno vino polsladko

Polosladká slovinská medovina kvašená z květových medů studenou cestou

Čebelarstvo Gregor Jere: Medeno vino sladko
SI0103

Čebelarstvo Gregor Jere: Medeno vino sladko

Sladká slovinská medovina vyráběná studenou cestou a kvašená z květových medů

Čebelarstvo Gregor Jere: Medeno vino kostanjevo
SI0104

Čebelarstvo Gregor Jere: Medeno vino kostanjevo

Sladká slovinská medovina vyráběná studenou cestou a kvašená z druhového a kaštanového medu

Klát s.r.o.: Medovina polosladká
9401

Klát s.r.o.: Medovina polosladká

Velmi příjemná medovina kvašená a vyráběná studenou cestou bez přídavku koření či bylinek.

Beramed, s.r.o.: Tekovská medovina svetlá
SK0702A

Beramed, s.r.o.: Tekovská medovina svetlá

Aktuální varianta tekovské medoviny je vyráběna již bez přidání koření a bylinek a zachovává si výrazně přírodní charakter.

Ing. Peter Kudláč - APIMED: Staroslovanská medovina - tmavá z lesného medu
SK0304A

Ing. Peter Kudláč - APIMED: Staroslovanská medovina - tmavá z lesného medu

Originální medovina vyrobená z lesních medů s typickými tóny pryskyřice určená pro opravdové medovinové labužníky.

Včelco s.r.o.: Medovina prírodná z kvetového medu - lúčny kvet
SK0404A

Včelco s.r.o.: Medovina prírodná z kvetového medu - lúčny kvet

Limitovaná varianta přírodní medoviny, vyrobená pouze z medů lučních květů získává výjimečně intenzivní vůni a chuť.

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka z medu lesního
2905

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka z medu lesního

Jednodruhová medovinka Original Dr. Bojda

Tomáš Vorlíček: Medovina s propolisem
8104A

Tomáš Vorlíček: Medovina s propolisem

Medovina kvašená studenou cestou z květového medu a s přídavkem propolisu

SVIL s.r.o.: Medovina z Podhradí
1101

SVIL s.r.o.: Medovina z Podhradí

Z jarních medů Českého lesa a za studena kvašená medovina.

Imkerei Josef Muhr: Met süß
DE0102

Imkerei Josef Muhr: Met süß

Medovina sladká

Ing. Peter Kudláč - APIMED: Slovenská medovina Original
SK0301A

Ing. Peter Kudláč - APIMED: Slovenská medovina Original

Lípa jako symbol slovanstva dala původ nejdůležitější medové složce této medoviny z Trnavska.

DE0803

Imkerei Karl Weber: Met (aus Waldhonig)

Bioland-Honigwien aus Waldhonig

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka Dr. Bojda Original
2901

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka Dr. Bojda Original

Medová vůně a chuť upoutá u této originální medoviny vyráběné za studena z beskydských medů.

Ing. Peter Kudláč - APIMED: Staroslovanská medovina - svetlá z agátového medu
SK0302A

Ing. Peter Kudláč - APIMED: Staroslovanská medovina - svetlá z agátového medu

Slámovým vínům se blíží charakter této medoviny vyrobené z akátových medů nejjižnějších oblastí Slovenska.

Imkerei Josef Muhr: Met trocken
DE0101

Imkerei Josef Muhr: Met trocken

Medovina suchá

Klát s.r.o.: Medovina sladká
9402

Klát s.r.o.: Medovina sladká

Velmi sladká medovina s vysokým obsahem medu kvašená bez předchozího ohřevu medu

DE0802

Imkerei Karl Weber: Met (halbtr.)

halbtr. Honigwein aus Wald- und Blütenhonig

Ivana Bakrlíková: Hřebečská medovina - tradiční
6001

Ivana Bakrlíková: Hřebečská medovina - tradiční

Klasická medovina z medů hřebečských vrchů na pomezí Čech a Moravy.

Roman Macholda: Medovina
5701

Roman Macholda: Medovina

Klasická medovina z medu přímo od včelaře vařená podle starých receptů.

Jaroslav Lstibůrek: Medové víno květové
2106

Jaroslav Lstibůrek: Medové víno květové

Medové víno z květového medu

Medovinka s.r.o.: Medovinka základní
2204

Medovinka s.r.o.: Medovinka základní

Základní medovina - vařená bez příchutě

Eva Zelená: Přibyslavská medovina - luční
4002

Eva Zelená: Přibyslavská medovina - luční

Medovina je vyrobena z medu, který včely přinesly z bohaté jarní květeny luk. Má plnou příjemnou chuť.

Tomáš Vorlíček: Medovina - z lesního medu
8103A

Tomáš Vorlíček: Medovina - z lesního medu

Medovina velmi jemně kořenité chuti kvašená z medovicových medů

Medovíno s.r.o.: Medovíno Klasik
0901

Medovíno s.r.o.: Medovíno Klasik

Lahodná medovina vyráběná studenou cestou ze směsi lesního a lučního medu.

František Vostoupal: Medovina tradiční
7901

František Vostoupal: Medovina tradiční

Vařená medovina vyráběná z medů vlastní včelařské farmy na Táborsku.

Tomka: Tradičná slovenská medovina 2013
SK0103B

Tomka: Tradičná slovenská medovina 2013

Tradiční medovina vařená ze 4 druhů nejkvalitnějších slovenských medů dozrávající několik let v dubových sudech.

Naturel s.r.o.: Medovina knížecí
4703

Naturel s.r.o.: Medovina knížecí

Sladké medové víno vyrobené kvašením medového roztoku. Obsah medu cca 51 – 55%.

Jaroslav Lstibůrek: Medové víno kaštanové
2105

Jaroslav Lstibůrek: Medové víno kaštanové

Medovina prokvašená z jednodruhového kaštanového medu z oblasti Českého lesa

Franc Oder: Medica sladka - cvetlična
SI0201B

Franc Oder: Medica sladka - cvetlična

Slovinská medovina kvašená z květových medů, sladká, vyráběná studenou cestou.

Josef Vala: Kralická medovina akátová
3902

Josef Vala: Kralická medovina akátová

Sladká vyvážená chuť akátového medu spolu s kořením tvoří nezapomenutelný zážitek nejen pro ženy

7501

Rajmund Krátký: Zámecká medovina

Přírodní medovina

Naturel s.r.o.: Medovina Dzierzon
4704

Naturel s.r.o.: Medovina Dzierzon

Výrazně vyzrálá medovina inspirovaná tradiční slezskou recepturou až z 11. století.

5901

František Řezníček: Františkova medovina

Domácí medovina vařená z lesních medů pocházejících z čisté přírody Vysočiny.

Včelco s.r.o.: Včelovina Grand Reserve 2013
SK04132

Včelco s.r.o.: Včelovina Grand Reserve 2013

Výjimečně výrazná a bohatá chuť limitované edice Včeloviny je výsledkem tříletého zrání medoviny.

Tomáš Vorlíček: Medovina - z květového medu
8101A

Tomáš Vorlíček: Medovina - z květového medu

Lahodná medovina působí výrazně vinným dojmem.

2203

Medovinka s.r.o.: Akátová medovina

Za studena vyráběná medovina s převahou akátového medu.

Medovíno s.r.o.: Medovíno klasik - z dubového soudku
0911

Medovíno s.r.o.: Medovíno klasik - z dubového soudku

Medovina vyráběná studenou cestou ze směsi lesního a lučního medu, dozrávaná několik měsíců v dubovém sudu.

Včelco s.r.o.: Včelovina Barrique 2014 - "Jack Daniel's"
SK0414B/11JD/2014

Včelco s.r.o.: Včelovina Barrique 2014 - "Jack Daniel's"

Výrazný a delikátně whiskovitý charakter získává tato Včelovina, která dozrávala 1,5 roku v barikovém sudu od Jack Daniels's.

Včelco s.r.o.: Včelovina Barrique Single Barrel 2013 - "Heaven Hill"
SK0414B/10HH

Včelco s.r.o.: Včelovina Barrique Single Barrel 2013 - "Heaven Hill"

Výrazný a delikátně whiskovitý charakter získává tato Včelovina, která dozrávala 1 rok v barikovém sudu.

Tomka: Tradičná slovenská medovina 2008
SK0106A

Tomka: Tradičná slovenská medovina 2008

Tradiční medovina ze 4 druhů nejkvalitnějších slovenských medů. Zrála v dubových sudech.

Včelco s.r.o.: Včelovina Špeciál
SK0412A

Včelco s.r.o.: Včelovina Špeciál

Speciálním způsobem vyzrálá medovina, výjimečně lahodné chuti, která právem získala v roce 2013 ocenění "Nejlepší medovina světa".

Tomka: Tradičná slovenská medovina 2014
SK0104A

Tomka: Tradičná slovenská medovina 2014

Tradiční medovina vařená ze 4 druhů nejkvalitnějších slovenských medů dozrávající několik let v dubových sudech.

Monika E. Lamper Vincenc: Medovina
9201

Monika E. Lamper Vincenc: Medovina

Včely jsou naše radost. Medovinu máme rádi. Medovina je med proměněný fermentací na medové víno. Náš med pochází z Vysočiny.

Včelco s.r.o.: Včelovina Grand Reserve 2010 Limited edition
SK04131

Včelco s.r.o.: Včelovina Grand Reserve 2010 Limited edition

Výjimečně výrazná a bohatá chuť limitované edice Včeloviny je výsledkem tříletého zrání medoviny.

DE0501

Honig Eichenseher: Met Honig-Wein

Medovina z aromatických medů.

2903

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka Original Brut

Nesladké medové víno, ve kterém je téměř všechen med vykvašen na alkohol

Včelco s.r.o.: Včelovina Barrique 2014 - Slovenský dub
SK0414B/09SK

Včelco s.r.o.: Včelovina Barrique 2014 - Slovenský dub

Včelovina dozrávající v barikovém sudu ze slovenského dubu

4004

Eva Zelená: Přibyslavská medovina - lesní

Pryskyřičné tóny upoutají na první nádech k ochutnání této velmi chuťově výrazné a jemné medoviny z medovicového medu.

SK0403A

Včelco s.r.o.: Medovina prírodná z kvetového medu

Delikátní medovina příjemné medové chuti, vyrobená z květových medů, zejména slunečnice, chutí jemně medové s náznakem sušené švestky.

Beramed, s.r.o.: Tekovská medovina barrique
SK0711C

Beramed, s.r.o.: Tekovská medovina barrique

Příchuť: bylinná kořeněná

Delikátní bariková medovina z pomezí slovenského Pohronského Inovce a Tribeče.

Franc Oder: Medica sladka - kostanjeva
SI0202B

Franc Oder: Medica sladka - kostanjeva

Sladká slovinská medovina kvašená z kaštanového medu bez tepelné úpravy.

Naturel s.r.o.: Medovina vikingská
4702

Naturel s.r.o.: Medovina vikingská

Sladké medové víno vyrobené z hustého 45% medového roztoku s jemně vínovou chutí.

Miroslav Bašta: Medovina
6801A

Miroslav Bašta: Medovina

Příjemná medová chuť této klasické medoviny byla ceněným nápojem našich předků.

Tomka: Tradičná slovenská medovina 2010
SK0102B

Tomka: Tradičná slovenská medovina 2010

Tradiční medovina vařená ze 4 druhů nejkvalitnějších slovenských medů dozrávající několik let v dubových sudech.

DE0701

Imkerei Heike Aumeier: Honig-met (lieblich)

Das Getränk der alten Germanen Hergestellt aus edlem Honig.

Evžen a Iva Báchorovi: Tradiční medovina z Kunětických strání
0802A

Evžen a Iva Báchorovi: Tradiční medovina z Kunětických strání

Výjimečná medovina kvašená za studena pomocí kvasné kultury pro červená vína z oblasti francouzského Montpellier.

Včelařství Babákov s.r.o.: Medovina original
8701

Včelařství Babákov s.r.o.: Medovina original

Tradiční medovina z Babákova

Jaroslav Lstibůrek: Medové víno z Českého lesa archivní
2102

Jaroslav Lstibůrek: Medové víno z Českého lesa archivní

Medovina vyrobená za studena určená k dlouhodobé archivaci ve studených sklepích a pro výjimečné příležitosti.

Tomka: Tradičná slovenská medovina
SK0101A

Tomka: Tradičná slovenská medovina

Tradiční medovina vařená ze 4 druhů nejkvalitnějších slovenských medů dozrávající několik let v dubových sudech.

Včelco s.r.o.: Včelovina Špeciál "Retro edice"
SK0412R

Včelco s.r.o.: Včelovina Špeciál "Retro edice"

Půl litrová speciální keramická láhev s patentním uzávěrem naplněná nápojem králů pro výjimečné příležitosti. Speciálním způsobem vyzrálá medovina, výjimečně lahodné chuti, která získala v roce 2013 ocenění "Nejlepší medovina světa".

Pleva s.r.o.: Medovina z akátového medu
1502

Pleva s.r.o.: Medovina z akátového medu

Všeobecně nejoblíbenější medovina prokvašená za studena z akátového medu s charakteristickou barvou, vůni a chutí po akátu.

Jozef Štefaňák: Blatnická medovina bariková
SK1411B

Jozef Štefaňák: Blatnická medovina bariková

Medovina zretá v sude z barikového duba Boswel-Polonyi.

Mgr. Jan Jaroš: Medovina z oblasti Bílých Karpat
4801

Mgr. Jan Jaroš: Medovina z oblasti Bílých Karpat

Netradičně suchá medovina, kterou si rozhodně oblíbí příznivci méně sladkých nápojů.

Včelco s.r.o.: Včelovina Barrique - dozrávaná v sudu od Jack Daniel's whisky
SK0414B/11JD

Včelco s.r.o.: Včelovina Barrique - dozrávaná v sudu od Jack Daniel's whisky

Výrazný a delikátně whiskovitý charakter získává tato Včelovina, která dozrávala v barikovém sudu od Jack Daniels's.

Katlenburger Kellerei: Met 866
DE0901

Katlenburger Kellerei: Met 866

kräftig & pur met

Helena Soprová: Podzvičínská medovina
3601

Helena Soprová: Podzvičínská medovina

Klasická medovina vyráběná studenou cestou bez dalších ingrediencí.

Včelařství Babákov s.r.o.: Medovina s propolisem
8702

Včelařství Babákov s.r.o.: Medovina s propolisem

Klasická medovina s extraktem z propolisu

DE0801

Imkerei Karl Weber: Met (aus Lindenhonig)

Lieblicher Honigwein aus Lindenhonig

Včelco s.r.o.: Medovina klasická z kvetového medu
SK0401A

Včelco s.r.o.: Medovina klasická z kvetového medu

Klasická medovina příjemné medové chuti, vyrobená z květových medů, zejména slunečnice, chutí jemně medové s náznakem sušené švestky.

Eva Zelená: Přibyslavská medovina - letní
4003

Eva Zelená: Přibyslavská medovina - letní

Medovina je vyrobena z jednodruhového slunečnicového medu, který dodává medovině ostřejší chuť.

Lubomír Skřivánek: Medovina 45 % medu
4407

Lubomír Skřivánek: Medovina 45 % medu

Medovina, která výrazně voní a chutná po medu

Ing. Peter Kudláč - APIMED: Medovina barrique z agátového medu
SK0311B

Ing. Peter Kudláč - APIMED: Medovina barrique z agátového medu

Medovina z akátového medu dozrávala 6 měsíců v barikovém sudu. V roce 2015 získala ocenění "Nejlepší medovina světa".

PL0101

Marek Barzyk: Miód pitny (dwójniak) 2008

Polská medovina dvójniak.

Evžen a Iva Báchorovi: Tradiční medovina z Kunětických strání
0801A

Evžen a Iva Báchorovi: Tradiční medovina z Kunětických strání

Výjimečná medovina kvašená za studena pomocí kvasné kultury pro bílá vína z oblasti francouzské Champagne.

Vítězslav a Markéta Krejčovi: Hrádecká medovina
7701

Vítězslav a Markéta Krejčovi: Hrádecká medovina

Hrádecká medovina je tradiční medovina kvašená pouze z medu a vody bez přídavku dalších ingrediencí

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka z medu akátového
2907

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka z medu akátového

Znamenitá vůně a chuť medoviny z akátového medu je zážitkem, který si žádný příznivec dobré medoviny nenechá ujít.

Medovinka s.r.o.: Medovina hlinecká
2205

Medovinka s.r.o.: Medovina hlinecká

Typická zlatohnědá barva medoviny vyrobené za studena ze směsi lesního a květového medu.

Pleva s.r.o.: Medovina z Potštejna - propolisová
1507

Pleva s.r.o.: Medovina z Potštejna - propolisová

Poctivá domácí medovina. Vysoký obsah účinných látek z propolisu. Vhodná jako originální vánoční dárek

Naturel s.r.o.: Naturel medovina
4701

Naturel s.r.o.: Naturel medovina

Polosladké medové víno vyrobené kvašením medového roztoku Obsah medu cca 30%.

Tomka: Slovenská medovina svetla
SK0141

Tomka: Slovenská medovina svetla

Archivní medovina z roku 1989.

Jozef Štefaňák: Blatnická medovina tradičná
SK1401A

Jozef Štefaňák: Blatnická medovina tradičná

Velmi sladká a vyvážená medovina blížící se chuťově ke slámovým vínům je dokladem, že i malá výroba může získat světová ocenění.

Medovinka s.r.o.: Medové víno suché
2201

Medovinka s.r.o.: Medové víno suché

Suché medové víno

Jana Šafářová - tajemné elixíry: Medovina vévody Albrechta z Valdštejna
1302

Jana Šafářová - tajemné elixíry: Medovina vévody Albrechta z Valdštejna

Příchuť: bylinná kořeněná

Tajemný elixír

1141

SVIL s.r.o.: Medovina z Podhradí - dárkové balení 4ks

Dárkový balíček - 4 druhy. Přírodní/skořicová/bylinná/staročeská

Zelená Bohdaneč s.r.o: Medovina přírodní
2501

Zelená Bohdaneč s.r.o: Medovina přírodní

Tradiční přírodní medovina s jedinečným aroma a chutí

Privatekellerei Franz Stettner & Sohn: Met-Honigwein
DE0201

Privatekellerei Franz Stettner & Sohn: Met-Honigwein

Nach alt überlieferten Hausrezept gebraut. Met-Honigwein lieblich

Marek Burian: Přírodní medovina
3201A

Marek Burian: Přírodní medovina

Klasická medovina s výraznými tóny po slunečnicovém medu.

Včelco s.r.o.: Včelovina Barrique Single Barrel 2012
SK0414B/xSK

Včelco s.r.o.: Včelovina Barrique Single Barrel 2012

Včelovina Barrique je špeciálnou líniou medoviny Včelovina, ktorá v sebe zahŕňa limitované série vybraných šarží medoviny Včelovina, vyzretých v novom barikovom sude zo slovenského dubu.

Pleva s.r.o.: Medovina z Potštejna
1501

Pleva s.r.o.: Medovina z Potštejna

Medy z ovocných stromů, luk a polí dávají nezaměnitelnou chuť této medovině z Potštejna, která byla vyrobena bez tepelné úpravy.

Eva Zelená: Přibyslavská medovina - jarní
4001

Eva Zelená: Přibyslavská medovina - jarní

Jemná medovina převážně z javorového medu.

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka z medu slunečnicového
2906

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka z medu slunečnicového

Nezaměnitelná vůně rozkvetlých slunečnic vás uchvátí v medovině citlivě vyráběné řízeným kvašením za studena.

DE0301

Alte Hausbrennerei Penninger: Original Bayerischer Met

Originální bavorská medovina

SK0901

Natur Products - Németh s.r.o.: Ipeľská medovina

Je starobylý nápoj našich předkov vyrábaný z kvalitného včelieho medu tradičním zpôsobom.

Včelco s.r.o.: Včelovina Barrique 2014 - Americký dub
SK0414B/78US

Včelco s.r.o.: Včelovina Barrique 2014 - Americký dub

Výrazný a delikátně whiskovitý charakter získává tato Včelovina, která dozrávala 1,5 roku v sudu ze slovenského dubu.

Čebelarstvo Šercelj: Cvetlična medica polsladka
SI0301B

Čebelarstvo Šercelj: Cvetlična medica polsladka

Polosladká slovinská medovina vyráběná studenou cestou a kvašená z květových medů

PASIEKA JAROS Sp. z o.o.: Miód pitný Dwójniak - Lipiec
PL0621A

PASIEKA JAROS Sp. z o.o.: Miód pitný Dwójniak - Lipiec

Polský Dwójniak je studenou cestou vyráběná medovina a kvašená ze směsi lipového medu a vody v poměru 1:1. Velmi sladká druhová medovina s výraznou chutí lipového medu. Skleněná lahev.

PASIEKA JAROS Sp. z o.o.: Miód pitny Półtorak
PL0631A

PASIEKA JAROS Sp. z o.o.: Miód pitny Półtorak

Příchuť: jablečná

K výrobě této polské medoviny nejvyšší kategorie je použito 2/3 medu ve směsi s vodou. Med je kombinací jarních květových nektarových medů s přídavkem pohankového medu. Sladkost medu vyvažuje přídavek moštu z kyselejší odrůdy jablek.

Tomka: Tradičná Slovenská medovina
SK0101B

Tomka: Tradičná Slovenská medovina

Tradiční medovina ze 4 druhů nejkvalitnějších slovenských medů. Zrála v dubových sudech.

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...