Skořicová medovina

Medovina, do které se přidává skořicová kůra

Skořicová kůra je základem vůně medoviny a nejenom, že medovině dává nádhernou jemně skořicovou vůni, ale také díky obsahu tříslovin medovinu krásně vyčeří a zbaví zákalu.

Medoviny

Ivana Bakrlíková: Hřebečská medovina - skořicová
6012

Ivana Bakrlíková: Hřebečská medovina - skořicová

Příchuť: bylinná kořeněná skořicová

Jednoznačně okouzlující medovina silně intenzivní ve vůni a chuti pro všechny, kteří milují skořici.

Jiří Sláma: Medovina z Vysočiny - skořicová
2704

Jiří Sláma: Medovina z Vysočiny - skořicová

Příchuť: bylinná chmelová kořeněná skořicová

Středně sladká medovina s jemnou příchutí vyluhované skořicové kůry.

Miroslav Bašta: Medovina skořicová
6805A

Miroslav Bašta: Medovina skořicová

Příchuť: skořicová

Opravdu jemně skořicový nádech této medoviny nijak nepřekresluje typický medový charakter tradičního nápoje našich předků.

SVIL s.r.o.: Medovina z Podhradí - skořicová
1108

SVIL s.r.o.: Medovina z Podhradí - skořicová

Příchuť: skořicová

Lahodná medovina vyráběná za studena z vody, medu a skořice, která významně přispívá k tvorbě a čištění krve.

Včelco s.r.o.: Bohemiana medovina - skořicová
SK0402

Včelco s.r.o.: Bohemiana medovina - skořicová

Příchuť: skořicová

Jemně skořicová medovina je delikatesou a originální recepturou výrobce. Poslední kusy, již není vyráběna od roku 2013.

Ostatní medoviny

Následující medoviny jsou vylepšované, doslazované cukrem, dolihované nebo aromatizované a dobarvované.

Doslazováním cukrem výrobce šetří na drahém medu, dolihováním stabilizuje medovinu nebo chce, abyste se rychleji opili. Aromaty lze dosáhnout jakékoliv příchutě, která částečně nebo zcela překrývá lahodnou chuť medu. Dobarvováním se výrobce snaží vyjít vstříc požadavkům zákazníků, u kterých převládá zažitý mýtus, že medovina musí být tmavá. Tmavší barvu medoviny způsobují běžně koření nebo bylinky, což nelze docílit ani lesním medem.

Výzkumný ústav včelařský s.r.o.: Dolská medovina hořká skořicová
5403

Výzkumný ústav včelařský s.r.o.: Dolská medovina hořká skořicová

Příchuť: bylinná ochucená skořicová

Hořká medovina bez aromat.

Luboš Voborník: Medovina Benátecká - skořicová
4505

Luboš Voborník: Medovina Benátecká - skořicová

Příchuť: skořicová

Medovina skořicová.

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...