Medoviny vyráběné za studena

Pleva s.r.o.: Medovina ze slunečnicového medu
1504

Pleva s.r.o.: Medovina ze slunečnicového medu

Typická hořkosladká chuť charakterizuje medovinu vyrobenou pouze ze slunečnicového medu.

ŽIVÉ VÍNO s.r.o.: Svätojurská medovina Natur
SK2501

ŽIVÉ VÍNO s.r.o.: Svätojurská medovina Natur

Medovina je vyrobená z kvetového, agátového a lipového medu od včelára Tomáša Blaškoviča.

Klát s.r.o.: Medovina polosladká
9401

Klát s.r.o.: Medovina polosladká

Velmi příjemná medovina kvašená a vyráběná studenou cestou bez přídavku koření či bylinek.

Pleva s.r.o.: Medovina z lipového medu
1505

Pleva s.r.o.: Medovina z lipového medu

Typická lahodná chuť lipového medu přechází kvašením za studena do této originální medoviny.

Pleva s.r.o.: Medovina z lesního medu
1503

Pleva s.r.o.: Medovina z lesního medu

Medovina z lesního medu vyráběná studenou cestou zaujme typickými kořenitými tóny.

Radomír Dvořák: Medovina hradní
1601

Radomír Dvořák: Medovina hradní

Příchuť: kořeněná

Středověká receptura přidaného koření dává této medovině staletími prověřenou a vyváženou chuť.

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka z medu lesního
2905

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka z medu lesního

Jednodruhová medovinka Original Dr. Bojda

Tomáš Vorlíček: Medovina s propolisem
8104A

Tomáš Vorlíček: Medovina s propolisem

Medovina kvašená studenou cestou z květového medu a s přídavkem propolisu

SVIL s.r.o.: Medovina z Podhradí
1101

SVIL s.r.o.: Medovina z Podhradí

Z jarních medů Českého lesa a za studena kvašená medovina.

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka Dr. Bojda Original
2901

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka Dr. Bojda Original

Medová vůně a chuť upoutá u této originální medoviny vyráběné za studena z beskydských medů.

2922

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka cherry

Příchuť: višňová

Vášnivě višňová melomela po několika doušcích oživí vaše tajná přání a skryté sny.

2921

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka černý rybíz

Příchuť: rybízová

Lehké kyselinky připomínající révová vína spolu ostrou chutí černého rybízu znamenitě vyvažují medový nápoj.

Klát s.r.o.: Medovina sladká
9402

Klát s.r.o.: Medovina sladká

Velmi sladká medovina s vysokým obsahem medu kvašená bez předchozího ohřevu medu

Klát s.r.o.: Medovina polosladká s chmelem
9403

Klát s.r.o.: Medovina polosladká s chmelem

Příchuť: chmelová

Velmi lahodná a vyvážená medovina vyráběná studenou cestou s přídavkem chmele

SVIL s.r.o.: Medovina z Podhradí - bylinná
1102

SVIL s.r.o.: Medovina z Podhradí - bylinná

Příchuť: bylinná

16 druhů koření a bylinek na vás blahodárně zapůsobí v medovině z přimdského podhradí.

Jana Šafářová - tajemné elixíry: Císařský elixír Karla IV.
1303

Jana Šafářová - tajemné elixíry: Císařský elixír Karla IV.

Příchuť: bylinná kořeněná

Tajemný elixír

Evžen a Iva Báchorovi: Tradiční medovina z Kunětických strání
0802A

Evžen a Iva Báchorovi: Tradiční medovina z Kunětických strání

Výjimečná medovina kvašená za studena pomocí kvasné kultury pro červená vína z oblasti francouzského Montpellier.

Včelařství Babákov s.r.o.: Medovina Babákovská
8705

Včelařství Babákov s.r.o.: Medovina Babákovská

Příchuť: ochucená

Novinka. Medovina s chutí švestek.

Josef Gabriel: Medovina bylinná (tmavá)
5102

Josef Gabriel: Medovina bylinná (tmavá)

Příchuť: bylinná

Vyvážená jemně bylinková chuť této moravské za studena vyráběné medoviny vás okouzlí a rozvolní.

Jaroslav Lstibůrek: Medové víno z Českého lesa archivní
2102

Jaroslav Lstibůrek: Medové víno z Českého lesa archivní

Medovina vyrobená za studena určená k dlouhodobé archivaci ve studených sklepích a pro výjimečné příležitosti.

SVIL s.r.o.: Medovina z Podhradí - hořká
1107

SVIL s.r.o.: Medovina z Podhradí - hořká

Příchuť: bylinná kořeněná

Medovina hořká obsahuje léčivé byliny, které podporují a zlepšují trávení. Její tmavá barva je dána vylouhovanými bylinami.

Medovinka s.r.o.: Babákovská medovina
2206

Medovinka s.r.o.: Babákovská medovina

Příchuť: bylinná

Výjimečná medovina s nádechem bylinek Babákovského lesa u Hlinska.

Pleva s.r.o.: Vánoční medovina rybízová
1506

Pleva s.r.o.: Vánoční medovina rybízová

Příchuť: rybízová

Medovina s rybízem z domácí zahrádky. Vyzrálá lahodná medovina vhodná pro vánoční i předvánoční rozjímání. Potěší jako milá pozornost nebo vánoční dárek

4724

Naturel s.r.o.: Medovina malinová

Příchuť: malinová

Sladší výrazně malinové chuti.

Eva Zelená: Přibyslavská medovina - letní
4003

Eva Zelená: Přibyslavská medovina - letní

Medovina je vyrobena z jednodruhového slunečnicového medu, který dodává medovině ostřejší chuť.

Radomír Dvořák: Medovina rytířská
1602

Radomír Dvořák: Medovina rytířská

Příchuť: kořeněná

Originální luženská medovina s medově nasládlou chutí a jemným přídavkem koření.

Naturel s.r.o.: Medovina angreštová
4721

Naturel s.r.o.: Medovina angreštová

Příchuť: angreštová

Sladké velmi dobře vyvážené chuti působící luxusním dojmem. V historii velmi oblíbené.

Radomír Dvořák: Medovina chmelová
1605A

Radomír Dvořák: Medovina chmelová

Příchuť: chmelová kořeněná

Nejzralejší a nejsušší medovina s hořkou příchutí po přidaném chmelu, typickém pro oblast vzniku, Rakovnicko.

Radomír Dvořák: Medovina sváteční
1604A

Radomír Dvořák: Medovina sváteční

Příchuť: kořeněná

Luženská medovina s vánočním kořením je ideální pro slavnostní atmosféru svátků. Velmi příjemná je i ohřátá.

Helena Soprová: Podzvičínská medovina
3601

Helena Soprová: Podzvičínská medovina

Klasická medovina vyráběná studenou cestou bez dalších ingrediencí.

Jaroslav Lstibůrek: Medové víno z Českého lesa s příchutí jablka „cyser“
2104

Jaroslav Lstibůrek: Medové víno z Českého lesa s příchutí jablka „cyser“

Příchuť: jablečná

Jedinečná varianta kombinace cideru a medoviny, která vás osvěží i během horkého léta

2903

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka Original Brut

Nesladké medové víno, ve kterém je téměř všechen med vykvašen na alkohol

Jana Šafářová - tajemné elixíry: Elixír Matky přírody
1301

Jana Šafářová - tajemné elixíry: Elixír Matky přírody

Příchuť: bylinná kořeněná

Tajemný elixír

Radomír Dvořák: Medovina rytířská
1602A

Radomír Dvořák: Medovina rytířská

Příchuť: kořeněná

Originální luženská medovina s medově nasládlou chutí a jemným přídavkem koření.

Apis: Kurpiowski - Miód pitny dwójniak
PL0222

Apis: Kurpiowski - Miód pitny dwójniak

Příchuť: kořeněná rybízová

Kombinace koření dává této medovině harmonickou chuť a vůni. Vyrábí se s přidáním černého rybízu šťávy.

Josef Vala: Kralická medovina akátová
3902

Josef Vala: Kralická medovina akátová

Sladká vyvážená chuť akátového medu spolu s kořením tvoří nezapomenutelný zážitek nejen pro ženy

Naturel s.r.o.: Medovina Dzierzon
4704

Naturel s.r.o.: Medovina Dzierzon

Výrazně vyzrálá medovina inspirovaná tradiční slezskou recepturou až z 11. století.

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka Dr. Bojda Bylinková
2902

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka Dr. Bojda Bylinková

Příchuť: bylinná

Hořko-sladká chuť originální, bylinkové a za studena vyráběné medoviny výjimečně vhodná ke zklidnění zažívání jako digestivum.

4004

Eva Zelená: Přibyslavská medovina - lesní

Pryskyřičné tóny upoutají na první nádech k ochutnání této velmi chuťově výrazné a jemné medoviny z medovicového medu.

Radomír Dvořák: Medovina sváteční
1604

Radomír Dvořák: Medovina sváteční

Příchuť: kořeněná

Luženská medovina s vánočním kořením je ideální pro slavnostní atmosféru svátků. Velmi příjemná je i ohřátá.

Radomír Dvořák: Medovina vánoční
1604V

Radomír Dvořák: Medovina vánoční

Příchuť: kořeněná

Vánoční medovina, ať vychlazená či ohřátá, dokreslí útulnou atmosféru vašeho domova během vánočních svátků.

Vít Sedláček: Vinná medovina - bílá
9101

Vít Sedláček: Vinná medovina - bílá

Vyrobeno z moštu Ryzlinku vlašského a květového medu.

Naturel s.r.o.: Medovina vikingská
4702

Naturel s.r.o.: Medovina vikingská

Sladké medové víno vyrobené z hustého 45% medového roztoku s jemně vínovou chutí.

Eva Zelená: Přibyslavská medovina - luční
4002

Eva Zelená: Přibyslavská medovina - luční

Medovina je vyrobena z medu, který včely přinesly z bohaté jarní květeny luk. Má plnou příjemnou chuť.

SVIL s.r.o.: Medovina z Podhradí - višňová
1106

SVIL s.r.o.: Medovina z Podhradí - višňová

Příchuť: bylinná ochucená višňová

Višňová medovina je velice zajímavou kombinací klasické medoviny obohacené jemným červeným vínem.

Apis: Jadwiga - Miód pitny Półtorak
PL0232

Apis: Jadwiga - Miód pitny Półtorak

Příchuť: ochucená

Medovina s výrazným buketem, vyrobená s dodatkem ovoce - malin a divoké růže

Radomír Dvořák: Medovina chmelová
1605

Radomír Dvořák: Medovina chmelová

Příchuť: chmelová kořeněná

Nejzralejší a nejsušší medovina s hořkou příchutí po přidaném chmelu, typickém pro oblast vzniku, Rakovnicko.

Medovíno s.r.o.: Medovíno sladové
0902

Medovíno s.r.o.: Medovíno sladové

Příchuť: chmelová

Medovina vyráběná za studena z lesního a lučního medu spolu se sladem a chmelem si u nás najde jistě své oblíbence.

Tomáš Vorlíček: Medovina (z lesního medu)
8103A

Tomáš Vorlíček: Medovina (z lesního medu)

Medovina velmi jemně kořenité chuti kvašená z medovicových medů

Jaroslav Lstibůrek: Medovina s příchutí chmele a zázvoru
2101

Jaroslav Lstibůrek: Medovina s příchutí chmele a zázvoru

Příchuť: bylinná chmelová kořeněná

Velmi suchá medovina z květových medů Českého lesa doplněná výraznými tóny chmele a zázvoru.

Jaroslav Lstibůrek: Medové víno květové
2106

Jaroslav Lstibůrek: Medové víno květové

Medové víno z květového medu

SVIL s.r.o.: Medovina z Podhradí - skořicová
1108

SVIL s.r.o.: Medovina z Podhradí - skořicová

Příchuť: skořicová

Lahodná medovina vyráběná za studena z vody, medu a skořice, která významně přispívá k tvorbě a čištění krve.

Monika E. Lamper Vincenc: Medovina
9201B

Monika E. Lamper Vincenc: Medovina

Včely jsou naše radost. Medovinu máme rádi. Medovina je med proměněný fermentací na medové víno. Náš med pochází z Vysočiny.

Jan Radvan: Medovina z Těchonic
1701

Jan Radvan: Medovina z Těchonic

Příchuť: bylinná chmelová

Komická, kosmická a divadelní medovina, uváděná z Nalžovských hor, nicméně prakticky z velkovýrobny cukrem doslazovaných sestřiček v Rakovníku.

Naturel s.r.o.: Medovina knížecí
4703

Naturel s.r.o.: Medovina knížecí

Sladké medové víno vyrobené kvašením medového roztoku. Obsah medu cca 51 – 55%.

Jaroslav Lstibůrek: Medové víno kaštanové
2105

Jaroslav Lstibůrek: Medové víno kaštanové

Medovina prokvašená z jednodruhového kaštanového medu z oblasti Českého lesa

Medovíno s.r.o.: Medovíno Klasik
0901

Medovíno s.r.o.: Medovíno Klasik

Lahodná medovina vyráběná studenou cestou ze směsi lesního a lučního medu.

Tomáš Vorlíček: Clara
8102A

Tomáš Vorlíček: Clara

Medovina prokvašená s moštem červené odrůdy vína Cabernet.

Vít Sedláček: Vinná medovina - růžová
9102

Vít Sedláček: Vinná medovina - růžová

Prokvašeno z vinného moštu odrůdy Cabernet Moravia a Dornfelder Rosé v kombinaci s lesním květovým medem.

Tomáš Vorlíček: Medovina (z květového medu)
8101A

Tomáš Vorlíček: Medovina (z květového medu)

Lahodná medovina působí výrazně vinným dojmem.

2203

Medovinka s.r.o.: Akátová medovina

Za studena vyráběná medovina s převahou akátového medu.

Medovíno s.r.o.: Medovíno klasik - z dubového soudku
0911

Medovíno s.r.o.: Medovíno klasik - z dubového soudku

Medovina vyráběná studenou cestou ze směsi lesního a lučního medu, dozrávaná několik měsíců v dubovém sudu.

SVIL s.r.o.: Medovina z Podhradí - staročeská
1109

SVIL s.r.o.: Medovina z Podhradí - staročeská

Příchuť: bylinná kořeněná

Staročeská medovina výrazně tmavé barvy obsahuje léčivé byliny, které podporují a zlepšují trávení.

Mazurskie Miody Bogdan Piasecki: Piasecki - Miód pitny Półtorak Niesycony
PL0831

Mazurskie Miody Bogdan Piasecki: Piasecki - Miód pitny Półtorak Niesycony

Příchuť: kořeněná

Półtorak se vyrábí za studena z dvou dílu medu a jednoho dílu vody s přídavkem ovocné šťávy a koření.

Naturel s.r.o.: Keltská medovina
4713

Naturel s.r.o.: Keltská medovina

Příchuť: bylinná kořeněná

Receptura starých keltů pochází asi ze 5.- 4. století př. n. l., možná z území kolem dnešního Berouna. Je to pravděpodobně jedna z našich nejstarších receptur.

Radomír Dvořák: Medovina jemná
1603

Radomír Dvořák: Medovina jemná

Příchuť: kořeněná

Jemně kořeněná luženská medovina vyráběná za studena.

Mazurskie Miody Bogdan Piasecki: Markowy Rycerski - Miód pitny Trójniak
PL0813

Mazurskie Miody Bogdan Piasecki: Markowy Rycerski - Miód pitny Trójniak

Příchuť: bylinná kořeněná

Jemně kořeněno bylinkový trójniak

1604BV

Radomír Dvořák: Medovina vánoční

Příchuť: kořeněná

Vánoční medovina, ať vychlazená či ohřátá, dokreslí útulnou atmosféru vašeho domova během vánočních svátků.

Lubomír Skřivánek: Medovina mistra kováře
4403

Lubomír Skřivánek: Medovina mistra kováře

Příchuť: bylinná

Medovina ročního stáří s příjemnou vůní medu a jemným nádechem bylinek.

Naturel s.r.o.: Medovina višňová
4723

Naturel s.r.o.: Medovina višňová

Příchuť: višňová

Chuť višní znamenitě obohacuje jemný medový buket za studena vyráběného nápoje.

Monika E. Lamper Vincenc: Medovina
9201

Monika E. Lamper Vincenc: Medovina

Včely jsou naše radost. Medovinu máme rádi. Medovina je med proměněný fermentací na medové víno. Náš med pochází z Vysočiny.

Radomír Dvořák: Medovina jemná
1603A

Radomír Dvořák: Medovina jemná

Příchuť: kořeněná

Jemně kořeněná luženská medovina vyráběná za studena.

Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.: Vinná medovina 2015
0201

Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.: Vinná medovina 2015

Tato medovina je vyrobena z včelího medu, vinného moštu odrůdy Muškát ottonel.

Jana Šafářová - tajemné elixíry: Elixír "Archivní tajemství"
1304

Jana Šafářová - tajemné elixíry: Elixír "Archivní tajemství"

Příchuť: bylinná kořeněná

Tajemný elixír

ŽIVÉ VÍNO s.r.o.: Svätojurská medovina Tea
SK2503

ŽIVÉ VÍNO s.r.o.: Svätojurská medovina Tea

Příchuť: kořeněná

Medovina je vyrobená z kvetového, agátového a lipového medu od včelára Tomáša Blaškoviča a zo zeleného čaje.

Tomáš Vorlíček: Monique
8105A

Tomáš Vorlíček: Monique

Příchuť: višňová

Velmi intenzívní chuť višní v kombinaci se sladkostí medu řadí tuto medovinu mezi nejlepší ovocné medoviny.

ŽIVÉ VÍNO s.r.o.: Svätojurská medovina Herbal
SK2502

ŽIVÉ VÍNO s.r.o.: Svätojurská medovina Herbal

Příchuť: bylinná

Medovina je vyrobená z kvetového, agátového a lipového medu od včelára Tomáša Blaškoviča.

Naturel s.r.o.: Bojarská medovina
4712

Naturel s.r.o.: Bojarská medovina

Příchuť: bylinná kořeněná

Polosladká medovina s jemně kořenitou a výrazně vínovou chutí vás osvěží zejména v letním období.

Medovíno s.r.o.: Medovíno Zázvor - Lemon Grass
0903

Medovíno s.r.o.: Medovíno Zázvor - Lemon Grass

Příchuť: zázvorová

Unikátní medovina vyráběná za studena ochucená zázvorem a citronovou trávou.

Pleva s.r.o.: Medovina z akátového medu
1502

Pleva s.r.o.: Medovina z akátového medu

Všeobecně nejoblíbenější medovina prokvašená za studena z akátového medu s charakteristickou barvou, vůni a chutí po akátu.

Mazurskie Miody Bogdan Piasecki: Kresowy niesycony - miód pitny trójniak
PL0812

Mazurskie Miody Bogdan Piasecki: Kresowy niesycony - miód pitny trójniak

Příchuť: bylinná kořeněná rybízová

Koření, bylinky, černý rybíz a plátky růží obohacují výraznou medovou chuť a vůni s tóny ovoce, bylin a koření.

Vítězslav a Markéta Krejčovi: Hrádecký cyser
7711

Vítězslav a Markéta Krejčovi: Hrádecký cyser

Hrádecký cyser se vyrábí kvašením jablečného moštu s medem

Lubomír Skřivánek: Medovina 45 % medu
4407

Lubomír Skřivánek: Medovina 45 % medu

Medovina, která výrazně voní a chutná po medu

9201D

Monika E. Lamper Vincenc: Medovina

Včely jsou naše radost. Medovinu máme rádi. Medovina je med proměněný fermentací na medové víno. Náš med pochází z Vysočiny.

4725

Naturel s.r.o.: Medovina svatovítská

Sedmiletá medovina podle receptu s doby stavby chrámu sv. Víta.

Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.: Vinná medovina Rosé 2015
0202

Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.: Vinná medovina Rosé 2015

Tato medovina je vyrobena z včelího medu, vinného moštu odrůdy André.

Evžen a Iva Báchorovi: Tradiční medovina z Kunětických strání
0801A

Evžen a Iva Báchorovi: Tradiční medovina z Kunětických strání

Výjimečná medovina kvašená za studena pomocí kvasné kultury pro bílá vína z oblasti francouzské Champagne.

Jaroslav Lstibůrek: Medové víno z Českého lesa s příchutí rybízu
2103

Jaroslav Lstibůrek: Medové víno z Českého lesa s příchutí rybízu

Příchuť: rybízová

Delikátní kombinace medoviny a ovoce, která potěsí ty nejnáročnější milovníky medoviny

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka z medu akátového
2907

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka z medu akátového

Znamenitá vůně a chuť medoviny z akátového medu je zážitkem, který si žádný příznivec dobré medoviny nenechá ujít.

Helena Soprová: Podzvičínská medovina bylinná
3602

Helena Soprová: Podzvičínská medovina bylinná

Příchuť: bylinná

Medovina s chmelem.

Pleva s.r.o.: Medovina z Potštejna - propolisová
1507

Pleva s.r.o.: Medovina z Potštejna - propolisová

Poctivá domácí medovina. Vysoký obsah účinných látek z propolisu. Vhodná jako originální vánoční dárek

Naturel s.r.o.: Naturel medovina
4701

Naturel s.r.o.: Naturel medovina

Polosladké medové víno vyrobené kvašením medového roztoku Obsah medu cca 30%.

Josef Gabriel: Medovina bylinná (světlá)
5101

Josef Gabriel: Medovina bylinná (světlá)

Příchuť: bylinná

Vyvážená jemně bylinková chuť této moravské za studena vyráběné medoviny vás okouzlí a rozvolní.

Lubomír Skřivánek: Medovina tříletá
4401

Lubomír Skřivánek: Medovina tříletá

Příchuť: bylinná

Medovina zraje v archivním sklepě až tři roky.

Medovinka s.r.o.: Medové víno suché
2201

Medovinka s.r.o.: Medové víno suché

Suché medové víno

Jana Šafářová - tajemné elixíry: Medovina vévody Albrechta z Valdštejna
1302

Jana Šafářová - tajemné elixíry: Medovina vévody Albrechta z Valdštejna

Příchuť: bylinná kořeněná

Tajemný elixír

Vít Sedláček: Vinná medovina - červená
9103

Vít Sedláček: Vinná medovina - červená

Kvašená ze směsi vinných moštů odrůd Cabernet Moravia a Dornfelder a lesního medovicového medu.

Radomír Dvořák: Medovina hradní
1601A

Radomír Dvořák: Medovina hradní

Příchuť: kořeněná

Středověká receptura přidaného koření dává této medovině staletími prověřenou a vyváženou chuť.

VČELNEX s.r.o.: Královská medovina skořicová
5205

VČELNEX s.r.o.: Královská medovina skořicová

Příchuť: bylinná ořechová

Jemně skořicová medovina dochucená různými druhy bylin.

Naturel s.r.o.: Medovina černorybízová
4722

Naturel s.r.o.: Medovina černorybízová

Příchuť: rybízová

Sladkokyselá aromatická výrazná chuť po černém rybízu, připomínající portská vína.

Pleva s.r.o.: Medovina z Potštejna
1501

Pleva s.r.o.: Medovina z Potštejna

Medy z ovocných stromů, luk a polí dávají nezaměnitelnou chuť této medovině z Potštejna, která byla vyrobena bez tepelné úpravy.

Eva Zelená: Přibyslavská medovina - jarní
4001

Eva Zelená: Přibyslavská medovina - jarní

Jemná medovina převážně z javorového medu.

Naturel s.r.o.: Medovina velkomoravská
4711

Naturel s.r.o.: Medovina velkomoravská

Příchuť: bylinná kořeněná

Sladké medové víno s jemně vinnou chutí zvýrazněnou použitými bylinami receptura typická pro 9. století n.l. tj. období říše Velkomoravské. Obsahuje 45% medu s přidáním bylin.

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka z medu slunečnicového
2906

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka z medu slunečnicového

Nezaměnitelná vůně rozkvetlých slunečnic vás uchvátí v medovině citlivě vyráběné řízeným kvašením za studena.

Česká včela, s.r.o.: Křivoklátská medovina
1801

Česká včela, s.r.o.: Křivoklátská medovina

Příchuť: bylinná chmelová

Výrobce je největším producentem cukrem doslazované a dolihované medoviny u nás.

Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.: Vinná medovina 2014
0201

Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.: Vinná medovina 2014

Tato medovina je vyrobena z včelího medu, vinného moštu odrůdy Muškát Ottonel.

Ing. Marek Sznapka: Velkomoravská medovina
1401

Ing. Marek Sznapka: Velkomoravská medovina

Příchuť: bylinná kořeněná

Jemně kořeněná sladší chuť.

Radomír Dvořák: Medovina sváteční
1604B

Radomír Dvořák: Medovina sváteční

Příchuť: kořeněná

Luženská medovina s vánočním kořením je ideální pro slavnostní atmosféru svátků. Velmi příjemná je i ohřátá.

Kitl s.r.o.: Medovina
4101

Kitl s.r.o.: Medovina

Příchuť: bylinná

Originální kombinace za studena vyráběné medoviny, vybraných BIO bylin a šťávy z hroznů vytváří typickou a vyváženou sladko kyselou chuť.

Nepropásněte příležitost ZDARMA ochutnat nové vzorky ve sbírce Muzea medoviny.

 

Rezervace ochutnávky

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...