Prodloužená předvánoční otevírací doba: pondělí - sobota 12 - 20h

Přírodní novinka z Vysočiny / svatováclavské volno

Přírodní novinka z Vysočiny / svatováclavské volno

Poprvé oficiálně nabízíme za studena vyráběnou medovinu Jiřího Slámy, stáčenou anebo ohřívanou. Současně upozorňujeme, že pátek 28. a sobotu 29.9. máme zavřeno.

Úplně největší novinkou naší prodejny je nová členka týmu - Pavlína Ciri, která o vás již od minulého týdne pečuje na prodejně, vyřizuje objednávky, rezervace a zařizuje chod prodejny. Věřím, že s ní budete spokojeni a budete k nám zase rádi chodit nakupovat medové dárečky nebo jen tak posedět u sklenky medoviny.

Novinky z Vysočiny od Slámů

Včelařství Sláma získalo před pár dny ocenění Regionální potravina za svoji obzvláště vydařenou skořicovou medovinu a tak jsme byli během jednoho odpoledne úplně vyprodaní. Jako by ty medoviny snad předtím nebyly dobré... :) Nyní máme skladem opět vše z nabídky, ale i absolutní novinku klasickou přírodní medovinu, která ještě není v prodeji v lahvích. Oproti všem medovinám z nabídky Včelařství Sláma se liší tím, že je vyráběná studenou cestou a bez přídavku koření a bylin. Tento základ v nabídce dosud chyběl, protože poptávka po přírodní medovině u nás stále stoupá. My jsme ji měli možnost koštovat již před rokem a včera jsme si potvrdili, že je opravdu výtečná  Nyní si ji můžete u nás nechat stočit anebo ohřát do kalíšku. Jak začíná ta zzzzima že.. už to není úplně na mojita.

Lahve si můžete donést vlastní (šetřme plasty!). Minimální objem 1litr. Zaváděcí cena do 15.10. je pouhých 175,- Kč v DPH / litr. Případně 1690,- / 10L kanystr. Pouze osobní odběr.

Svatováclavské prodejní volno - pátek a sobota

V pátek 28. září, ale i v sobotu 29. září bude Medovinárna zavřená. A to z toho důvodu, že během nadcházejícího prodlouženého víkendu vyrážím jižním směrem až do Slovinska. Objednávky a rezervace budeme řešit opět až v úterý. 

Těšte na slovinské speciality

Příští týden vám přivezu nejlepší místní medovinu a dlouho očekávané "peneča medica" tedy šampaňské z medoviny. Od příštího týdne bude konečně oficiálně v prodeji. Vyhlásíme též speciální degustační akce, protože plánuji navštívit další nové výrobce na jihu Slovinska.

Užijte si oslavy svátku sv. Václava a brzy naviděnou u sklenky medoviny.

Jiří Pouček

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...