48

Jan Jaroš

Na jižní Moravě sídlí včelařství a malovýroba medoviny pana Jaroše. Jeho medovina je výrazně sušší a více prokvašená.

Mgr. Jan Jaroš
Veselí nad Moravou

Příběh

Výroba medoviny započala kolem roku 2005, ke kvašení jsou používány různé druhy medu a hlubokoprokvášecí kvasinky. Medovina je bez přísad a dozrává cca 6 měsíců. Má 15% alkoholu, je výrazně suchá, na rozdíl od běžných medovin. Je opakovaně přetáčená a nejsoou použity žádné konzervanty. Díky vysokému obsahu alkoholu je velmi stabilní,

Nabídka medovin

Jan Jaroš: Medovina z oblasti Bílých Karpat
4801

Medovina z oblasti Bílých Karpat

Netradičně suchá medovina, kterou si rozhodně oblíbí příznivci méně sladkých nápojů.

Medoviny od tohoto výrobce nejsou v nabídce spolupracujících podniků.

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...