Předvánoční rozšířená nabídka - svíčky z vosku, nové medoviny, kosmetika, dárkové balíčky a poukazy na degustace

Předvánoční rozšířená nabídka - svíčky z vosku, nové medoviny, kosmetika, dárkové balíčky a poukazy na degustace

Do vánočních svátků zbývají necelé 3 týdny a věříme, že navštívíte naši prodejnu a vyberete z naší široké nabídky medových dárků. Do prodeje jsme zařadili i mnohé nové zboží. Otevíráme již v 13 hodin!

V prosinci až do 23.12. máme otevřeno od úterý do soboty již od 13 hodin. 

Do nabídky jsme poslední dny nově zařadili tyto medoviny:
  • tradiční (přírodní) a sváteční medovinu od Františka Vostoupala - včelí farma z Táborska představila na podzim své nové medoviny a my je zařadili do naší nabídky. Na vánoce samozřejmě doporučuji sváteční medovinu, které budeme mít jen v tomto období 
  • limitované předvánoční řady z Potštejna: rybízová medovina a medovina s propolisem jsou novinkami v nabídce firmy Pleva. Obě se velmi vydařily. Lahve jsou ručně popsané. Budeme je prodávat jen v rámci vánoc, tak je nezmeškejte a zastavte se aspoň na košt
  • aperitívní medovinu Ambrozia od Apimedu ve variantách Original a Citrus jsme již prezentovali na podzim, ale díky krásné designové lahvi je na místě si je připomenout právě teď vánocemi
  • další šarži Včeloviny barrique dozrávané v sudech po whisky Jack Daniel's jsme očekávali už velmi dlouho a teprv před pár týdny dosáhla té správné vyzrálé chutě a byla stočena do lahví 
  • medovinu z lesního medu, medovinu s propolisem a višňovou Monique medovinu od Tomáše Vorlíčka jsme si okoštovali přímo s výrobcem minulou sobotu a hodně vás zaujaly. Určitým způsobem se liší od klasických medovin právě díky výrobě studenou cestou a technologii bližší vinařství
po víkendu budeme mít opět v nabídce
Do sortimentu medů jsme doplnili: Jahody a maliny v zimě - to jsou dobrůtky.

Z medové kosmetiky jsme doplnili Z dalších pochutin v nabídce prodejny bych zmínil nově zařazenou výživnou čokoládu s medem a pergou anebo široký sortiment JAPŮ Chytrých kaší pro zdravou snídani, nově v balení po 400g. 

Vánoční nabídku rozšiřuje široká nabídka voskových svíček ze severočeské včelí farmy AnnKas.

Degustační knížka 2018 pro milovníky medoviny

Pro všechny milovníky vína z medu jsme u příležitosti dosažení stálé nabídky 100+ druhů medovin připravili unikátní celoroční degustační akci. S degustační knížkou můžete celý rok výhodně koštovat a hodnotit až 100 druhů medovin. Více informací najdete v samostatném článku. Knížka je v prodeji s předplacenými 10, 20, 50 vzorky nebo kompletní 100 vzorková varianta.

Kompletní degustační knížka opravňující ke koštu 100 medovin bude až do 23.12. k dispozici za předvánoční cenu 2.190,- Kč. Platnost knížky je vždy 1 rok od zakoupení, min. však do 31.12.2018.

Jakou medovinu vám ohřejeme na prodejně?

Přicházíte k nám často z venku prochladlí a proto vám na tyto dny doporučujeme z nabídky horkou medovinu: Samozřejmě vám můžeme ohřát i jakoukoliv jinou medovinu z nabídky.

Jak nakoupit medoviny a další produkty?

Přijďte k nám na prodejnu, kde vám rádi poradíme s výběrem. Objednávejte přes e-shop. Avšak mějte na paměti, že vám poslední dny před vánočními svátky nemůžeme garantovat včasné doručení, protože to většinou ani negarantují zásilkové služby. Objednání přes e-shop doporučujeme nejpozději v pondělí 18.12.!

U nás se začíná koštem..

Kromě několika předvánočních klasických večerních řízených degustací, které se pomalu plní, pořádáme pro členy Klubu přátel medoviny ve středu 13.12. od 17h do 21h speciální předvánoční košt nových medovin v nabídce a některých medovin od domácích výrobců z Česka i Slovenska, které běžně nenabízíme. Přihlašujte se na webu. Kapacita není neomezená.

Ve středu také oslavíme společně, že jsme překročili hranici 300 členů Klubu přátel. Kolik se nás setká tentokrát?

A pro ty z vás, kteří dočtou e-maily až do konce a chtějí si zasoutěžit, tak tu mám jeden náročný kvíz. Kdo do středy vypátrá, pod jakým názvem se původně ještě před cca 4 lety prodávala klasická slovenská medovina od firmy Včelco, tak se zařadí do slosování o 1 degustační knížku s 10 vzorky zdarma. (Pozor, nejedná se o přejmenování z přírodní na klasická, zajímá mě předchozí označení celé řady těchto medovin). 


Přeji příjemný advent a těším se na další setkání s Vámi při kalíšku prvotřídní medoviny!

Jiří Pouček
zakladatel projektu Muzea medoviny a Medovinárny

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...